Cele mai proaste filme cu mari actori

15 martie, 2016
GQ Men Of The Year Awards   Red Carpet Arrivals jpeg

La un moment dat în viaţă, oricine face diverse compromisuri pentru a le merge mai bine. Unii o fac pentru bani, alţii o fac pentru că aşa cred că este bine. Nu contează din ce motive, unii actori de renume au apărut în filme proaste, de care cu siguranţă le este ruşine. Iată câteva dintre ele.

Cel mai prost film al lui De Niro, "The Aventures of Rocky&Bulleinkle"

Poate că mulţi nici nu au auzit de film, dar De Niro a acceptat să joace în rolul unui bandit ce are în subordine un elan şi o veveriţă în "The Aventures of Rocky & Bullwinkle".

"Gigli", un film despre care puţin ştiu, căci este pe locul 88 în topul IMDb, fiind şi unul dintre cele mai prost cotate filme. Şi chiar dacă apare lângp Jennifer, Al Pacino nu are prea multe motive de laudă şi nicio scuză că a apărut în film.

Un film despre extratereştri, bazat pe cartea lui Stephen King, în care joacă Morgan Freeman, sună excepţional. Dar, subiectul este, de fapt, foarte simplu şi extrem de copilăresc. "Dreamcatcher" rămâne un film prost, în care Freeman nu avea ce să caute.

Un film despre doi prieteni ciudaţi, un detectiv rasist şi un avocat mort. Amândoi împart aceeaşi prietenă, o prostituată. Întrebarea noastră: ce caută Denzel Washington în acest film? ("Heart Condition").

Samuel L. Jackson în cel mai prost film al său, "Twisted"

"Twisted" este povestea unei femei cu preocupări nu foarte ortodoxe, care îşi omoară toate cuceririle. Partea ciudată este că Samuel L. Jackson este mentorul şi ucigaşul. Deci, nu este nevoie să vă obosiţi să căutaţi şi să vedeţi un film atât de prost cu un actor atât de bun.

Cine îşi doreşte să râdă puţin de Clooney, mai ales dacă este printre actorii preferaţi, trebuie să vadă cel mai prost film în care apare actorul, "Batman & Robin" (1997). Mai multe nici nu este nevoie să precizăm.

Ştim că lui Johnny Depp îi plac rolurile ciudate, dar rolul din acest film este ruşinos. Un tânăr ce merge în spaţiu şi se întoarce cu un extraterestru în interiorul lui. Unul care nu mai ştie să joace rolul sau ştie că nu vrea să joace acest rol. "The Astronauts's Wife" îţi va strica părerea despre Depp, aşa că mai bine nu viziona acest film.

O comedie ce se vrea foarte bună, dar de fapt este un eşec total este şi "Bad Company", în care Hopkins şi Chris Rock chiar au crezut, altfel nu se explică apariţia lor în acest film prost.

"Perfect Stranger", o poveste ce vrea să introducă în mintea oamenilor ideea de sex, folosind tehnologia, dar părând extrem de sexy să faci asta alături Bruce Willis şi Halle Berry. Şi ei chiar au luat-o în serios.

Julianne Moore şi Nicolas Cage în "Next", un thriller SF ce prezintă povestea magicianului ce prevede viitorul. Făcut foarte ieftin, cu un subiect de toată jena, nu este tocmai un film pe care să îl guşti.

"Jaws: The Revenge", un film prost cu un mare actor, Michael Caine

"Jaws:The Revenge", ce este ciudat în faptul că rechinii pot alege să urască unii oameni, pe care să îi urmărească prin lume pentru a-i chinui? O scuză ar putea fi că filmul este din 1987, dar Michael Caine ce caută în el?

"Mr.Woodcock", un film despre care şi actorii care au jucat în el au spus că este o greşeală, deci, ce să mai zicem de spectatori. Susan Sarandon, ne pare rău, dar a fost un eşec maxim acest film.

În filme, prietenia dintre om şi animal merge foarte bine, dar nu şi dacă animalul este un elefant. Bill Murray în "Larger Than Life" a avut ghinion, trebuia să schimbe animalul.

Poate că Richard Burton nu ar fi trebuit să apară în "Exorcist II: The Heretic". După acest film, marele actor nu a mai fost nominalizat la Oscar niciodată, deşi în trecut fusese de 7 ori.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG