Cele mai proaste filme cu mari actori

6 octombrie, 2015
jennifer lopez jpeg

Faptul că au în distribuţie actori cu nume mari nu garantează că peliculele respective sunt neapărat de succes. Să aflăm, aşadar, care au fost acele filme care în ciuda unor regizori buni şi a unei distribuţii spectaculoase nu au reuşit să-i impresioneze pe criticii de film.

image

”Catwoman” - se anunţa a fi un film impresionant, având-o în distribuţie pe Halle Berry, dar şi pe Sharon Stone. Din păcate, filmul a reuşit să câştige doar nişte premii ruşinoase la Zmeura de Aur. Uimitor a fost că Halle Berry chiar a urcat pe scenă pentru a-şi ridica premiul de ”Cea mai bună actriţă”, asumându-şi totul.

„Jack and Jill” – este un alt film considerat extrem de nereuşit, cu toate că în distribuţia lui apare chiar Al Pacino, care se joacă chiar pe el. Şi nici Adam Sandler, cu al lui rol dublu, nu a reuşit să ridice în vreun fel ştafeta. Unii critici de film în consideră chiar ”cel mai prost film”, din cauză că ”a câştigat” nu mai puţin de zece premii Razzie.

image

Nici ”Movie 43”, care a strâns laolaltă numeroşi actori celebri de la Hollywood, nu a fost considerat prea reuşit. Şi asta este de-a dreptul şocant, căci pe lista actorilor se regăsesc: Anna Faris, Hugh Jackman, Richard Gere, Uma Thurman, Halle Berry, Emma Stone, Naomi Watts, Kate inslet, Kristen Bell şi Chloe Moretz. Mda, probabil asta a fost şi problema. Prea multe staruri pentru un asemenea scenariu insipid.

Cam în acelaşi spirit cu ”Movie 43” este şi ”The Avengers”, în care joacă actori precum Uma Thurman, Ralph Fiennes, Sean Connery, etc. Din păcate, nici în cazul acestei pelicule nu s-a dovedit a fi o reţetă de succes să te bazezi doar pe notorietatea unor actori.

”Gigli” este filmul în care Ben Affleck şi Jennifer Lopez au jucat în rolul unor îndrăgostiţi, pe când erau îndrăgostiţi. Unul de celălalt. Mda, cam pe asta s-a bazat şi filmul, însă fanii nu au fost atât de încântaţi de povestea de pe micile ecrane, aşa cum au fost de relaţia celor două vedete din realitate. Aşa că filmul ”s-a soldat” cu nominalizarea la categoria ”cea mai proastă comedie”.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg