Cele mai proaste filme de Crăciun

11 decembrie, 2015
”Surviving Christmas” jpeg

Ştim cu toţii că imediat ce intrăm în sezonul sărbătorilor de iarnă, canalele de televiziune difuzează tot felul de programe şi de filme de Crăciun. Însă nu vă entuziasmaţi prea tare, unele nu sunt chiar atât de reuşite. Aşa că noi ne-am gândit să alcătuim o listă a celor mai proaste filme de Crăciun pentru ca dumneavoastră să ştiţi din start dacă merită sau nu să pierdeţi timpul cu respectiva peliculă. Să purcedem, aşadar!

Cele mai proaste filme de Crăciun: ”Christmas Caper”

image

Nu o spunem numai noi, ci şi cititorii fideli ai site-ului cinemagia.ro. În fine, filmul o are în prim plan pe Shannon Doherty, actriţa din ”Beverly Hills”, care joacă rolul lui Kate, o hoaţă cu inima de gheaţă. Evident, totul se schimbă atunci când Kate e nevoită să aibă grijă de cei doi nepoţi ai ei şi aceştia din urmă reuşesc să-i topească inima de gheaţă. Un scenariu deloc inedit şi plin de clişee.

Cele mai proaste filme de Crăciun: ”Home Alone 4: Taking back the house”

image

Nu aruncaţi cu roşii încă! ”Home Alone” este unul dintre cele mai iubite filme de Crăciun, dar parcă trebuia să se oprească după episodul 2. A patra încercare a acestui film n-a fost deloc încântătoare pentru cei care aşteptau să-l vadă din nou pe Macaulay Culkin în rol principal.

Cele mai proaste filme de Crăciun: ”The Nativity Story”

image

Pe lângă filmele cu Moş Crăciun mai sunt şi celebrele filme care povestesc Naşterea lui Iisus. ”The Nativity Story” este unul dintre acele filme. Problema cu această peliculă este că n-a plăcut nimănui. Niciodată. Să fi fost pentru că sunt deja prea multe filme pe acest subiect, să fie prestaţia actorilor... nu se ştie! Cert e că dacă încă n-aţi auzit încă de acest film, explicaţia e că e prea slab până şi pentru a se vorbi despre el.

Cele mai proaste filme de Crăciun: ”The Santa Clause 2”

image

Ca în aproape toate cazurile, partea a doua a acestui film nu se ridică la nivelul celei dintâi. Cel mai criticat în această poveste a fost chiar regizorul care a fost acuzat că nu a fost deloc original. Aceeaşi problemă şi cu ”The Santa Clause 3”, dacă aveaţi vreun dubiu.

Cele mai proaste filme de Crăciun: ”Surviving Christmas”

image

Hm, aici părerile sunt împărţite. Pe de o parte sunt cei care cred că Ben Affleck a făcut o treabă minunată, şi de cealaltă parte sunt cei care spun că rezultatul a fost un fiasco, chit că actorul principal a fost Ben Affleck. Şi asta pentru că mulţi spun că spiritul Crăciunului a dispărut total din peisaj, deşi tocmai despre Crăciun se voia a fi vorba.Recente pe Ok! Magazine

carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg
Ce fel de parteneri cauți pentru afacerea ta  Iată cum identifici cei mai buni furnizori și clienți jpeg