Cele mai proaste filme pentru care s-au cheltuit mulţi bani

20 aprilie, 2016
Cele mai proaste filme pentru care s au cheltuit mulţi bani jpeg

Cu toţii avem un film prost preferat. Dacă facem o analiză mai serioasă, vedem că multe filme făcute cu foarte mulţi bani nu sunt tocmai cele mai interesante, nici măcar mediocre. În realitate, sunt de toată jena, dar nu contează prea mult atunci când ai chef doar de relaxare şi atât. În plus, cele mai multe sunt cu actori foarte cunoscuţi, de aici şi preţurile atât de ridicate.

"King Kong", un film prea scump

King Kong a costat 207 milioane de dolari, iar distribuţia acestui film 550 de milioane, o grămadă de bani pentru vremea respectivă. Cei mai mulţi bani s-au cheltuit pe scenele cu King Kong, care sunt excelente, într-adevăr. Cu toate acestea, e cam jenant, scenele cu King sunt impecabile, iar când intră în scenă oamenii, totul se ruinează.

Cele mai proaste filme pentru care s-au cheltuit mulţi bani - Superman Returns, prea mulţi bani pentru eroul zburător

Superman Returns, un film, de altfel, dorit. Nu se ştie totuşi de ce a costat 204 milioane de dolari, iar distribuţia 390 de milioane, cam mult. Costă cam mult să faci un actor să zboare în zilele noastre, se pare. În plus, după ce s-a reîntors, Superman a dat dovadă de un comportament depăşit şi incomod.

Spiderman 3, un alt film prea scump ca să fie adevărat. Costurile au dus la 258 de milioane, iar distibuţia a costat 890 de milioane de dolari. Mulţi s-au plâns că Peter Parker a fost transformat într-un puşti emo care cântă, iar numărul prea mare al personajelor negative din film nu a dat bine deloc.

Chiar dacă Hugh Jackman era foarte iubit în acea perioadă, "Van Helsing" a fost un eşec

Van Helsing, care a costat aproape 500 de milioane de dolari, din care 300 doar distribuţia.  Chiar dacă la acel moment Hugh Jackman era iubit ca Wolverine, filmul nu a fost un succes. Cu toate acestea, este un pic mai bun decât filmele similare cu tema din peliculă, The League of Extraordinary Gentleman şi The Brothers Grimm.

Cele mai proaste filme pentru care s-au cheltuit mulţi bani - X Men: The Last Stand, mult mai bun dacă avea o poveste mai interesantă

X Men: The Last Stand, un film în care Brett Ratner demonstrează că ştie să ceară bani pentru a face filme, doar că nu prea ştie cum să îi cheltuiască cu cap. Dacă s-ar fi concentrat mai mult pe povestea filmului şi mai puţin pe puterile mutanţilor, sigur ar fi fost un film mult mai bun. Costurile filmului se ridică la aproape 700 de milioane de dolari.

Deşi nu a fost mult prea scump, filmul lui Oliver Stone, Alexander, a avut o poveste mult prea lungă şi cam plictisitoare. Nimic de zis, totuşi, în ceea ce priveşte costumele superbe, dar Colin Farrell arată ciudat blond, cu siguranţă.

Cele mai proaste filme pentru care s-au cheltuit mulţi bani - Rush Hour 3, un eşec total şi scump

Alt film pe care Ratner a luat mulţi bani, dar nu se ştie pe ce s-au cheltuit este şi Rush Hour 3. Se pare că 400 de milioane de dolari s-au dus pe apa sâmbetei.

"Sahara", un film care nu şi-a recuperat niciodată banii

Sahara este un film care nu şi-a mai recuperat costurile, în valoare de aproximativ 300 de milioane de dolari. Clar, filmul a fost o idee foarte proastă, cu un subiect groaznic, şi prea puţin promovat.

Un film considerat de foarte multă lume prea prost pentru câţi bani s-au cheltuit este şi Waterworld. Un film care la vremea respectivă, 1995, a costat cam 350 de milioane de dolari. Kevin Costner a supravieţuit filmului.



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg