Cele mai reuşite filme despre sfârşitul lumii

17 decembrie, 2015
cele mai reusite filme despre sfarsitul lumii jpeg

E un subiect care le-a dat mână liberă scenariştilor şi regizorilor, aşa că nu e de mirare că bătălia s-a dat pe cea mai originală idée. Şi pentru că au fost, într-adevăr, unele filme chiar reuşite despre sfârşitul lumii ne-am gândit să le adunăm şi noi într-un top. Haideţi să aflăm care sunt acestea!

Cele mai reuşite filme despre sfârşitul lumii

2012

image

Era de fapt 2009 când acest film a ajuns pe micile ecrane şi când a stârnit o adevărată isterie. Pelicula pune în scenă povestea unui scriitor de romane SF care a descoperit că scoarţa terestră va fi distrusă în urma unei explozii solare uriaşe, lucru prevestit de calendarul mayaş, dar ştiut şi de Guvernul Statelor Unite. Cu această idée în cap, scriitorul începe o cursă pentru supravieţuire, încercând să prindă un loc pentru el şi familia lui pe una din navele construite de guvern, singura şansă de supravieţuire în acest caz.

Knowing

image

Nicolas Cage joacă rolul unui astrofizician al Institutului de Tehnologie Massachusetts, care vede Universul ca pe o înşiruire aleatorie de evenimente şi circumstanţe independente de vreun plan măreţ. Asta până când este dezgropată o listă cu coduri numerice, care culmea prezice coerent fiecare dezastru major al ultimei jumătăţi de secol. Lista era alcătuită de o elevă în curtea şcolii şi îngropată în capsulă pentru 50 de ani. Nicolas, în rolul lui John Kessler, încearcă să-I convingă pe ceilalţi că lista respectivă prezice şi sfârşitul lumii.

Take Shelter

image

Curtis LaForche (Michael Shannon) locuieşte într-un mic orăşel din Ohio cu soţia şi fiica sa de şase ani. La un moment dat, Curtis începe să aibă vise preomonitorii. După ce această scenă se repetă de câteva ori, Curtis îşi dă seama că satul în care trăieşte va fi devastat de o furtună îngrozitoare. Din acel moment, Curtis îşi dedică timpul şi energia pentru a construe un adăpost pentru familia sa. Asta duce la tensiuni şi aproape destrămarea familiei lui.

I am Legend (2007)

image

Will Smith este Robert Neville, un savant strălucit, dar care nu reuşeşte să pună stop unui virus teribil creat de om. În mod inexplicabil el este imun la acest virus, ceea ce-l face în scurt timp singurul supravieţuitor din ceea ce a mai rămas oraşul New York. Timp de trei ani el se străduieşte să găsească şi alţi ca el, într-o mare de mutanţi, cei infectaţi cu virusul care de altfel îi urmăresc orice mişcare. Soluţia o găseşte chiar el, folosindu-se de propriul sânge.

Alte filme reuşite despre sfârşitul lumii: ”The Day After Tomorrow”, ”Armageddon”, ”The Day the Earth stood still”, ”The Core”, ”War of the worlds”, ”Independence Day”, etc.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg