Cele mai sexy apariții de la Gala amfAR. Heidi Klum și Taraji P. Henson au strălucit

Citeste tot despre:

,

O nou Gală amfAR organizată miercuri seara în New York a venit la pachet cu apariții de senzație pe covorul roșu. De la modele cunoscute de la Victoria’s Secret, prezentatoare TV, actrițe sau cântărețe, cu toate s-au străduit să fie strălucitoare la acest eveniment glamour care face parte din Săptămâna Modei de la New York.

Așa că, pe lângă apariții tipice ale modelelor, la eveniment au venit și câteva nume sonore la Hollywood precum Heidi Klum, Sienna Miller sau Taraji P. Henson care și-au scos din dotare cele mai sexy rochii pentru a le eclipsa pe mai tinerele lor colege de breaslă. Vedetele au optat pentru ținute provocatoare, predominant fiind negrul, însă scos din banal cu accente de auriu și argintiu. Astfel, creațiile cu crăpătură pe picior, cu spatele gol, ori cu decolteu adânc au fost declarate câștigătoare, iar purtătoarele lor au reușit să întoarcă privirile pe covorul roșu.

Heidi Klum

De departe, vedeta în vârstă de 44 de ani a arătat fabulos într-o rochie neagră, cu un corset decoltat, crăpătură pe picior și aplicații spectaculoase, 3D. Heidi a pus accentul pe picioarele ei lungi, dar și pe umerii sculptați, rochia de la Zuhair Murad fiind o alegere perfectă pentru acest eveniment.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA