Cele mai sexy videoclipuri din anii ’90

20 iunie, 2016
Jennifer Lopez If You Had My Love jpeg

Pentru generaţia care a crescut cu muzica anilor ’90, e lesne de înţeles nostalgia de acum. Bombardaţi de Bieberi şi Cyruşi, de no-name-uri care cântă timp de 6 minute un refren lălăit, de trupe care n-au nicio treabă cu dansurile şi interpretarea live, ne vine uşor să ne mai întoarcem la idolii de-altădată, la clipurile muzicale concepute, ce-i drept, mai umil, dar parcă aveau mai mult sens. Generaţia ’90 de artişti nu este cu mult mai brează decât cea de acum în materie de inspiraţie, dar măcar erau mai... romantici. Şi mult mai sexy! Sunt melodii de demult, ascultate în intimitatea camerei, feriţi de părinţii care-ar fi putut să prindă ceva din înţelesul versurilor de multe ori atât  de explicite şi erotice, ori să vadă clipurile pline de pătrăţele, decolteuri generoase ori costume sumare de dans pe care le purtau artiştii. Beaturi de R’n’B, jazz, hip-hop, toate au dat naştere unor ţinute cu multă piele la vedere, cât şi la poveşti romantice – copilăreşti sau nu, şi-au făcut treaba atunci!

Să aruncăm o privire peste cele mai sexy videoclipuri din ’90, fără jenă: în fond, peste 20 de ani, generaţia actuală va privi şi ea cu nostalie spre Bieber, Nick Jonas ori alţi asemenea...

Jennifer Lopez – If You Had My Love

Un clip cu adevărat sexy a fost chiar cel de debut pentru Jlo, care s-a prezentat aşa cum o ştim: Seducătoare, senzuală, puternică, divă. Clipul, lansat în 1997, a făcut senzaţie şi a rămas iconic şi-acum. Mânuţa sus cine nu a încercat să danseze precum Jen!

Chris Isaak – Wicked Game

O melodie de referinţă, diferită de celelalte din topul nostru, care mizează pe alt fel de sexiness. Mai ales când o avem pe Helena Christensen aproape goală pe plajele din Hawaii. În cadre alb-negru, ai impresia că vezi toate reclamele la parfumuri într-un singur clip. Şi ştim cât sunt de seducătoare şi astea. În orice caz, modelul era deja un sex-simbol în 1990, iar Chris Isaak şi-a câştigat o bună bucată din succes atunci.

TLC- Creep

Haine largi, maiouri strânse deasupra buricului, pantaloni cu turul lăsat şi pijamale din mătase cu abdomenul perfect la vedere – mai punem şi dansul şi vocile senzuale ale fetelor de la TLC şi avem un clip care le-a mai întărit statutul de sex-simboluri.

[embed]https://youtu.be/LlZydtG3xqI[/embed]

Toni Braxton

Cum ar fi putut să lipsească vocea extrem de senzuală a divei? Cu toate că multe melodii ale lui Toni au fost cântece de dragoste foarte triste, melodia în cauză a stârnit multe emoţii în rândul adolescentelor din ’90. Dacă pacheţelele  de abdomene masculine care luptă să intre în graţiile femeilor din faţa lor nu erau de ajuns, poate o Toni Braxton într-o salopetă mulată, cocoţată pe un piedestal, ori într-o cadă cu spumă roz, mângâiată de un tip bine...

Backstreet Boys – Quit Playing Games

Cea mai faimoasă trupă din anii ’90 a avut destule piese memorabile încât să devină idolii adolescenţilor de acum 20 de ani. Fiecare adolescentă îşi pusese, oricum, ochii pe unul dintre cei 5 băieţi, dar toate erau de comun acord că pătrăţelele băieţilor erau în egală măsură perfecte. Lăsând la o parte costumaţiile lălâi şi cu câteva numere mai mari, tunsorile specifice şi pălăriile de gangster la costum alb, abdomenele fin lucrate, în ploaie, au făcut senzaţie.

Boyz II Men – I’ll Make Love to You

O melodie care pur şi simplu emană sexualitate încă din titlu: “Voi face dragoste cu tine”. Ce vrem mai mult? Piesa trupei este o dovadă a erotismului, o baladă dedicată tuturor tinerilor puberi aflaţi în plină îndrăgosteală.

Christina Aguilera – Genie in a Bottle

Blondina s-a lansat cu o piesă pe care părinţii era mai bine să nu o fi auzit fredonată de fetele lor. Este un cântec sexy care îmbie la multe. Şi Christina atât de tânără şi cu abdomenul perfect expus pe tot parcursul melodiei. Plus linia melodică şi mesajele de dragoste, un pachet complet.

Mariah Carey

În 1997, diva R&B arăta ca o adevărată femeie Bond, urmărită cu camera în timp ce scapă din mâinile răufăcătorilor şi se aruncă în piscină, de unde iese ca o sirenă în costum de baie foarte, foarte sexy. Mult mai palpitant decât ce se-ntâmplă acum în videoclipurile ei...Recente pe Ok! Magazine

gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney