Cele mai slabe filme! Iată nominalizările la Zmeura de Aur 2016

14 ianuarie, 2016
fifty png

Sunt premiile pe care nimeni nu vrea să le primească. De aceea, toţi actori de la Hollywood au aşteptat cu sufletul la gură nominalizările la premiile Zmeura de Aur.

Jamie Dornan şi Dakota Johnson

Ieri, cu o zi înainte de anunţarea nominalizărilor la Oscar, au fost făcut publice nominalizările la premiile în antiteză – premiile Zmeura de Aur. Din păcate, filmul „Cincizeci de umbre ale lui Grey / Fifty Shades of Grey” a primit cele mai multe nominalizări la aceste premii care ”recompensează” cele mai slabe flme şi performanţe actoriceşti ale anului. Pelicula a fost nominalizată la şase categorii diferite.

Câştigătorii Zmeurei de Aur, un trofeu care se doreşte a fi un fel de antidot faţă de sezonul premiilor de la Hollywood, vor fi anunţaţi pe 27 februarie, cu o zi înainte de gala de decernare a Oscarurilor, organizată de Academia de film americană.

Filmul "Jupiter Ascending" a primit la rândul său tot şase nominalizări. Alte filme cu nominalizări multiple sunt "Pixels: O aventură digitală/ Pixels" şi "Paul, mare poliţist la mall 2/ Paul Blart Mall Cop 2".

La categoria "cel mai prost film" vor concura producţiile cinematografice "Fantastic Four", "Fifty Shades of Grey", "Jupiter Ascending", "Paul Blart Mall Cop 2" şi "Pixels".

Actorul Jamie Dornan va concura la categoria "cel mai prost actor" pentru rolul din "Fifty Shades of Grey", în care îl interpretează pe Christian Grey, un tânăr miliardar cu tendinţe sado-masochiste. Adam Sandler este nominalizat de două ori la aceeaşi categorie, pentru rolurile din "O zi în pantofii altcuiva/ The Cobbler" şi "Pixels". La aceeaşi categorie vor mai concura Johnny Depp ("Mortdecai"), Kevin James ("Paul Blart Mall Cop 2") şi Channing Tatum ("Jupiter Ascending").

Dakota Johnson a fost şi ea nominalizată pentru rolul Anastacia Steele din "Fifty Shades of Grey" şi va concura la categoria "cea mai proastă actriţă", alături de Katherine Heigl ("Home Sweet Hell"), Mila Kunis ("Jupiter Ascending"), Jennifer Lopez ("The Boy Next Door") şi Gwyneth Paltrow ("Mortdecai").

La categoria "cel mai prost regizor" au fost nominalizaţi cineaştii Andy Fickman ("Paul Blart Mall Cop 2"), Tom Six ("Human Centipede 3"), Sam Taylor-Johnson ("Fifty Shades of Grey"), Josh Trank ("Fantastic Four") şi Andy şi Lana Wachowski ("Jupiter Ascending").

Will Smith

Organizatorii vor acorda şi The Redeemer Award (premiul celor care se căiesc), actorilor care reuşesc să aibă succes la Hollywood chiar dacă au câştigat un trofeu Zmeura de Aur. La această categorie vor concura Sylvester Stallone, Elizabeth Banks, M. Night Shyamalan şi Will Smith.

Premiile Zmeura de Aur, care valorează fiecare doar câţiva dolari şi au formă de zmeură aurie, aşezată pe o rolă de film de 8 mm, au fost create în 1980, la iniţiativa lui John Wilson, un cinefil împătimit, ca "antidot" la frenezia care cuprinde Hollywoodul în sezonul premiilor cinematografice, ce culminează în fiecare an cu gala premiilor Oscar.

Câştigătorii premiilor Zmeura de Aur sunt selectaţi de cei aproape 800 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation, care pot achiziţiona un statut de membru pentru a putea vota online pentru filmele nominalizate anual la aceste premii. Câştigătorii la opt din cele nouă categorii sunt votaţi de membri, iar la o nouă categorie, pentru cel mai prost cuplu/ distribuţie de pe marele ecran, câştigătorii sunt desemnaţi de cei peste 80.000 de votanţi de pe site-ul specializat în recenzii de film RottenTomatoes.com.

Premiaţii cu Zmeura de Aur vin rareori să îşi ridice premiile, o excepţie notabilă fiind Sandra Bullock, care a primit titlul de "cea mai proastă actriţă" în 2010, pentru "All About Steve", cu o zi înainte de a câştiga premiul Oscar pentru "Povestea unui campion/ The Blind Side".Recente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg