Cele mai vândute cărţi scrise de vedete din România

21 septembrie, 2015
cele mai vandute carti de vedete din romania jpeg

După modelul celebrităţilor de la Hollywood, vedetele noastre autohtone au dat frâu imaginaţiei şi au transpus totul pe hârtie, în speranţa de a transforma scrierile lor în adevărate capodopere literare. Culmea este că unora chiar le-a ieşit, cărţile lor ajungând peste noapte cele mai vândute cărţi din librării. Desigur că notorietatea autorului a avut de-a face, dar ce mai contează atâta vreme cât toată lumea se grăbea să achiziţioneze respectiva carte? Haideţi să aflăm, aşadar, care au fost cele mai vândute cărţi scrise de vedetele din România!

Cele mai vândute cărţi scrise de vedete din România – din prezent

image

Exerciţii de echilibru”, carte scrisă de către juratul Vocea României, Tudor Chirilă, se află în topul celor mai bine vândute cărţi de lanţul de magazine Diverta. Cartea reprezintă textele autorului scris pe blogul personal, de-a lungul timpului, despre dragoste, pasiunea sa pentru filme, teatru şi cărţi.

image

Şi cartea Mihaelei Rădulescu, ”Cum iubesc bărbaţii”, se regăseşte în categoria ”bestseller”, în respectivul lanţ de magazine. Despre cartea aceasta, Mihaela declară: "Cum iubesc bărbaţii nu e un studiu despre ei, ci mai mult despre noi, femeile care vrem să fim iubite şi avem atâtea de dăruit. Din lista de banuieli personale despre cum iubesc bărbaţii, aş extrage câteva, în joaca de-a analiza: - barbaţii ne iubesc după cum au fost iubiţi de mamele lor; - bărbatii ne iubesc dupa cum au fost chinuiţi sau nu la prima iubire, - bărbaţii ne iubesc pentru cât de mult avem grija de ei;- bărbaţii iubesc... altfel, chiar alb-negru, deşi noi tot sperăm să vedem curcubeul, din exces de romantism; - bărbaţii vor sex şi ciorbă, noi, flori şi amor... Dacă nu sunteţi modelul old school, aţi descoperit deja cât de diferit v-au iubit bărbaţii care s-au îndrăgostit de voi. Rămâne deci să completaţi lista de mai sus cu ceea ce aţi simţit adânc în voi, în iubirile de-o vară sau în cele cu ani grei de relaţie."

image

Şi cartea Andreei Esca, ”Ce-am făcut când am tăcut” se află în topul celor mai vândute cărţi scrise de vedete. Cristian Tudor Popescu declara la un moment dat despre cartea Andreei: "Andreea Esca este ştirea României. Sunt generaţii care au crescut cu ea în minte, pe ecranul ProTV. Însă o jurnalistă de ştiri profesionistă nu le vorbeşte oamenilor cu chiar cuvintele ei. Oricât ar fi de ataşantă, trebuie să rămână şi impersonală, să nu lase să se vadă prea mult dincolo de chip şi voce. În cartea aceasta, Andreea Esca simte nevoia să ne spună cuvintele ei. Să ne transmită ştiri despre ea şi despre oameni, altfel decât la televizor. Andreea păşeşte dincoace de ecran, printre noi."

Cele mai vândute cărţi scrise de vedete din România – din anii trecuţi

Cătălin Botezatu a reuşit într-un singur an să vândă peste 3000 de exemplare din primul său volum biografic ”Trei Vieţi. Pedeapsa”.

Şi principesa Margareta a României a reuşit să vândă peste 2000 de exemplare din volumul său gastronomic ”Cartea regală de bucate”.

Iar Dan Puric, cu ale sale trei volume ”Fii demn”, ”Cine suntem” şi ”Despre omul frumos”, a reuşit să vândă aproape 7000 de exemplare în doar un an.Recente pe Ok! Magazine

Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg