Cele trei ținute senzaționale purtate de Amal Clooney la Veneția. Cât de sexy poate să fie!

Este prima lor apariție oficială de când au devenit părinți de gemeni, cu trei luni în urmă. Nici pe parcursul sarcinii, pe Amal și pe Geroge Clooney nu i-am mai văzut împreună la evenimente, singurele fotografii de cuplu fiind cele surprinse de paparazzi.

Ei sunt printre cei mai cool părinți de la Hollywood și, în ciuda faptului că au în grijă o pereche frumoasă de gemeni, au timp și pentru ieșirile în oraș, dar și pentru o apariție fresh la unul dintre cele mai mari evenimente din industria filmului. Este adevărat, acum sunt o familie împlinită și asta se vede și pe chipurile lor care radiază de fericire. George și Amal au fost una dintre aparițiile notabile de pe covorul roșu de la Veneția. În weekend, cei doi au participat la premiera filmului  „Suburbicon”, marcând prima lor apariție oficială după venirea pe lume a bebelușilor Alexander și Ella, de pe 6 iunie.

Ea a purtat o superb[ rochie lila.

Geroge ( 56) a participat la Festivalul de Film de la Veneția în calitate de regizor și pășit pe covorul roșu la braț cu frumoasa lui soție, Amal, îmbrăcată într-o superbă rochie lila de la Versace și cu o tunsoare mult mai scurtă decât o știam în mod normal.

Toamna a venit cu o schimbare de stil pentru Amal.

Cu o siluetă de invidiat și cu un zâmbet fermecător, Amal i-a stat alături lui George, ținându-se de mână și oferindu-și priviri tandre, în lumina reflectoarelor. Fotografiile cu ei doi sunt de-a dreptul superbe, parcă emană dragoste și fericire prin toți porii. De altfel, s-au simți ca acasă, căci Veneția este locul în care cei doi îndrăgostiți și-au jurat iubire veșnică, cu trei ani în urmă.

Iar dacă vineri a uimit pe toată lumea cu rochia sa sexy de la Missoni, pentru o seară romantică la un restaurant celebru, la Veneția a fost din nou surprinzătoare, într-o rochie lungă din voal, într-o culaore pală, cu o tunsoare nouă și o coafură retro, completată de un machiaj impecabil. Și, dacă tot vorbim de machiaj, acesta a fost realizat de o prietenă, Charlotte, aceeași care s-a ocupat de look-ul său și la nuntă. Și asta nu a fost singurul look al frumoasei avocate. Însăși cea care se ocupă ca Amal să aibă un make-up ca la carte, ne-a dezvăluit celelalte două ținute ale soției lui Geroge și sunt de-a dreptul sexy.

Rochia lungă lila nu a fost singura pe care Amal a purtat-o la Veneția. De asemenea, a ales alte două rochii spectaculoase, una de un albastru royal cu fire strălucitoare, acompaniată de o pereche de sandale interesante cu barete aurii, iar cealaltă foarte colorată, cu volane în trei nuanțe diferite de verde, de asemenea, completată de o pereche de pantofi stiletto metalici.

Rochia scurtă în nuanțe de verde este o creație haute couture de la William Vintage, în timp ce rochia cu franjuri și corset, a fost creația unui alt brand de lux, Missoni.

Foto: Hepta, Getty Images, Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA