Celebra familie Kardashian se întoarce la E! cu un sezon nou-nouţ. Vezi prin ce întâmplări trec mai nou surorile!

3 mai, 2016
Kardashians ok jpeg

Clanul Kardashian

Cel mai urm─ârit show marca E!, Keeping Up with the Kardashians, revine la E! duminic─â, 8 mai, la ora 21:00, cu al 12-lea sezon, ├«n care familia continu─â s─â se acomodeze cu situa┼úii noi ┼či nea┼čteptate. Pe Khlo├ę o a┼čteapt─â un lung drum spre recuperare, aceasta st├óndu-i al─âturi lui Lamar, Kourtney ├«ncepe un nou capitol al vie┼úii ei, iar Kendall ├«ncearc─â s─â p─âstreze echilibrul ├«ntre cariera sa de model, care este ├«n plin av├ónt, ┼či timpul petrecut al─âturi de familie, din ce ├«n ce mai redus.

La ├«nceputul sezonului 12, Khlo├ę se acomodeaz─â cu noul ei rol de om de baz─â al lui Lamar, care ├«┼či revine dup─â problemele de s─ân─âtate. Scott se achit─â ├«n continuare cum poate mai bine de ├«ndatoririle p─ârinte┼čti ┼či decide s─â cumpere o cas─â ├«n Calabasas, pentru a fi mai aproape de Kourtney ┼či de cei 3 copii ai lor. ├Än paralel, Kourtney ├«ncearc─â s─â se obi┼čnuiasc─â s─â tr─âiasc─â f─âr─â Scott.

image

Tot ├«n noul sezon, Kim ┼či Kris ajung la cap─âtul perioadei ├«n care au locuit ├«mpreun─â, pe parcursul lunilor ├«n care Kim ┼či-a renovat casa. Dup─â luni de zile ├«n care a stat ├«n casa lui Kris, Kim este dat─â afar─â de mama ei ┼či nu are de ales - trebuie s─â-┼či g─âseasc─â alt─â locuin┼ú─â, chiar dac─â a ei nu este gata ├«nc─â.

Kylie o imit─â pe sora ei, Kim, ┼či ÔÇ×rupe Internet-ulÔÇŁ lans├óndu-┼či popularele kit-uri de buze. Kendall este ├«n plin─â ascensiune: lanseaz─â o linie vestimentar─â al─âturi de Kylie, zboar─â ├«n diverse ┼ú─âri pentru afaceri ┼či distrac┼úie, apare pe coper┼úile unor reviste sonore ┼či ├«n cele mai importante show-uri de mod─â. Dar succesul de amploare atrage dup─â sine ┼či un sacrifiu mare, iar Kendall trebuie s─â decid─â dac─â a face toate acestea merit─â pre┼úul pl─âtit: ratarea unor momente pre┼úioase al─âturi de familia ei.

Urmăriţi sezonul 12 al seriei săptămânale

numai la E!, în premieră începând de

.Recente pe Ok! Magazine

profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg