Celebrităţile care au pozat goale la peste 50 de ani

4 ianuarie, 2016
poza jpeg

În epoca tinereţii fără bătrâneţe şi a operaţiilor estetice, femeile resimt acut presiunea perfecţiunii şi ezită să abordeze ţinute sexy după o anumită vârstă. Impulsul relaxării vine de unde ne-am aştepta mai puţin, de la Hollywood. Actriţe de primă mână au acceptat să-şi dea jos hainele în faţa aparatului de fotografiat după ce au trecut pragul vârstei de 50 de ani, demonstrând că poţi fi frumoasă şi sexy indiferent de numărul ridurilor.

Kim Catrall şi Sharon Stone

Lumea scenei, de film, de teatru sau muzicală, este nemiloasă cu femeile care îmbătrânesc. Acesta este şi motivul pentru care cele mai multe şi mai dramatice operaţii estetice se înregistrează în rândul artiştilor. Există însă şi actriţe care acceptă cu demnitate trecerea anilor, ba mai mult o sfidează cu pictoriale sexy.

Kim Catrall, în sânii goi pentru un proiect BBC

Interpreta nonconformistei Samantha Jones din ”Totul despre sex”, Kim Catrall, a răspuns în 2008 provocării postului de televiziune BBC de a reconstitui o operă de artă cu ajutorul fotografului Tom Hunter. Alături de câteva fotomodele superbe, toate de 20 şi ceva de ani, Kim, la vremea respectivă în vârstă de 52 de ani, a pozat dezinvoltă cu sânii descoperiţi în ceea ce avea să fie reconstituirea tabloului Diana şi Actaeon, de Titian.

Sharon Stone, în sânii goi pe coperta Paris Match

Cu siguranţă, scena din ”Instinct primar” (1992) în care Sharon Stone îşi desface picioarele în faţa lui Michael Douglas va rămâne în istoria cinematografiei drept una dintre cele mai fierbinţi momente înregistrate vreodată pe peliculă. Actriţa cu un IQ peste medie avea să-şi păstreze peste ani aerul provocator şi nonconformist. În 2009, Sharon Stone pozează topless pentru revista franceză Paris Match. La vremea respectivă, actriţa avea 51 de ani şi un copr de fotomodel în floarea vârstei.

Vezi ce alte celebrităţi au pozat goale pe www.click.ro!Recente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg