Celia, probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu artista

30 iunie, 2022
celia40 jpg

Celia a devenit pentru a doua oară mămică în februarie, dar nu se poate bucura pe deplin de acest nou rol pentru că are probleme de sănătate. Artista se tratează la Timișoara.

“V-am mai zis că în sarcină am avut câteva probleme cu inima. Am fost descoperită cu extrasistole ventriculare, numărul lor a crescut destul de mult, am ajuns la 9000 de extrasistole ventriculare în trimestrul trei. Ceva probleme la inimă am și mă bucur că am descoperit o clinică bună la Timișoara care mă ajută. Vă recomand să nu neglijați problemele de sănătate de la inimă și să țineți totul sub control”, a spus Celia pe o pagină de socializare.

“De ce nu am mai plecat în Australia să nasc? Pentru că m-am simțit aici în siguranță. Am adus pe lume o minune de fetiță și în continuare am grijă de inima mea și merg regulat la consult. Pe tatăl meu l-am pierdut datorită faptului că nu a știut ca inima îi este bolnavă. Dacă ar fi mers să verifice, ar fi știut și, probabil, azi ar fi fost încă lângă noi. Așa că nu pot decât să vă spun: aveți grijă de inima voastră, și la propriu și la figurat!”.

celia42 jpg

Artista a avut de două ori covid. Solista a fost lovită de boală și când era însărcinată.

"Trebuia să mă duc la mami, pe care era s-o pierd din cauza Covidului, anul trecut, când am avut toată familia. Am văzut că-mi curge un pic nasul. Nu aveam niciun fel de simptom, nicio durere, absolut nimic. Trebuia să mă duc la mami ca să meargă Angelo la ziua unui băieţel, acolo, la Deva. Şi zic «hai să-mi fac un test», am unele foarte bune…

Dumnezeule, din prima când l-am făcut, două linii atât de clare… Iar aia roşie… Era aşa de închisă, spre vişiniu. Mi-am zis: «Ce mă fac?» Un pic m-am panicat! Dar am avut un feeling, aşa, că o să treacă repede. Dar, totuşi, mă gândeam: «Sunt însărcinată, n-am voie să fac niciun tratament», aici îmi era stresul”, povestea Celia.



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg