Celia, probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu artista

30 iunie, 2022
celia40 jpg

Celia a devenit pentru a doua oară mămică în februarie, dar nu se poate bucura pe deplin de acest nou rol pentru că are probleme de sănătate. Artista se tratează la Timișoara.

“V-am mai zis că în sarcină am avut câteva probleme cu inima. Am fost descoperită cu extrasistole ventriculare, numărul lor a crescut destul de mult, am ajuns la 9000 de extrasistole ventriculare în trimestrul trei. Ceva probleme la inimă am și mă bucur că am descoperit o clinică bună la Timișoara care mă ajută. Vă recomand să nu neglijați problemele de sănătate de la inimă și să țineți totul sub control”, a spus Celia pe o pagină de socializare.

“De ce nu am mai plecat în Australia să nasc? Pentru că m-am simțit aici în siguranță. Am adus pe lume o minune de fetiță și în continuare am grijă de inima mea și merg regulat la consult. Pe tatăl meu l-am pierdut datorită faptului că nu a știut ca inima îi este bolnavă. Dacă ar fi mers să verifice, ar fi știut și, probabil, azi ar fi fost încă lângă noi. Așa că nu pot decât să vă spun: aveți grijă de inima voastră, și la propriu și la figurat!”.

celia42 jpg

Artista a avut de două ori covid. Solista a fost lovită de boală și când era însărcinată.

"Trebuia să mă duc la mami, pe care era s-o pierd din cauza Covidului, anul trecut, când am avut toată familia. Am văzut că-mi curge un pic nasul. Nu aveam niciun fel de simptom, nicio durere, absolut nimic. Trebuia să mă duc la mami ca să meargă Angelo la ziua unui băieţel, acolo, la Deva. Şi zic «hai să-mi fac un test», am unele foarte bune…

Dumnezeule, din prima când l-am făcut, două linii atât de clare… Iar aia roşie… Era aşa de închisă, spre vişiniu. Mi-am zis: «Ce mă fac?» Un pic m-am panicat! Dar am avut un feeling, aşa, că o să treacă repede. Dar, totuşi, mă gândeam: «Sunt însărcinată, n-am voie să fac niciun tratament», aici îmi era stresul”, povestea Celia.Recente pe Ok! Magazine

Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg