Centenarul Marii Uniri, sărbătorit cu mâncare tradiţională şi multe premii la Atelierul „Click! Poftă bună!“

23 noiembrie, 2018
1 cei 2 580x400 jpg jpeg

Unul dintre cei mai apreciaţi tineri chefi din ţară – Toma Ioan Cosmin –, preparate tradiţionale reinterpretate, mulţi gurmanzi şi pasionaţi de gătit, mâncare bună şi voie bună: toate acestea au fost ingredientele Atelierului Meniul Centenarului, organizat de revista „Click! Poftă bună!“, miercuri, 21 noiembrie, la Hub Design din Bucureşti.

Ca într-o legendă a meşterului Manole în variantă modernă, reinterpretată şi ea într-un Bucureşti rece şi ploios, vremea capricioasă nu i-a putut ţine în casă pe cei peste 100 de invitaţi ai evenimentului: cititori ai revistei „Click! Poftă bună!“, jurnalişti, sponsorii Atelierului: Rama, Heinner şi cooking by Heinner, EPACK, Bella, Patria Bank, precum şi partenerii HubDesign, Phoenicia Grand Hotel, Microgreens delicioasa cafea de la Dose Café,  dar şi photosnacks.  Mulţumim lui Tedi pentru  produsele gustoase dăruite copiilor din trupa AS.

În atmosferă relaxată şi intimă de la Hub Design (unul dintre cele mai primitoare spaţii de evenimente din Bucureşti), „condimentată“ cu glumele lui Dezbrăcatu’, care a fost gazda serii, participanţii au asistat la demonstraţia culinară oferită de chef Toma. Acesta a gătit, cu ajutorul electrocasnicelor Hainner şi ustensilelor Cooking by Heinner, două preparate inedite, culese din zona sa de origine, Alba Iulia.

Mai exact, pateul de Alba, un delicios antreu din ficăţei de pui, reinterpretat, aromatizat cu palincă de pere, şi Prăjitura Cetăţii, un desert fin şi aromat, făcut cu Rama Maestro şi multă ciocolată. Totodată, chef Toma a preparat din foitajul Bella ştrudele cu ciuperci, un antreu rapid, uşor de făcut şi potrivit în orice situaţie, mai ales pentru că plăcintele Bella nu necesită decongelare, iar acest lucru înseamnă timp câştigat.

Toma şi Dezbrăcatu’ au trecut apoi de cealaltă parte a „baricadei“, au degustat zece prăjituri preparate de cititoarele „Click! Poftă bună!“ cu Rama Maestro şi au ales trei deserturi câştigătoare: Tort Pricomigdală – locul 1 (realizat de Georgeta Dobrin), prăjitură Cranţ – locul 2 (preparată de Gabriela Stoichiţă) şi Tort cu trei mouse-uri – locul 3 (făcut de Carla Bătrînu). Acestea nu au fost singurele câştigătoare ale serii, căci EPACK a premiat încă 10 gospodine cu produse necesare în orice orice bucătărie: bureţi de vase, lavete, folii aluminiu, folii copt sau pungi alimentare,

Micuţii căluşari din trupa de dans AS, de la Palatul Naţional al Copiilor, i-au încântat pe cei prezenţi la Atelierul Meniul Centenarului cu un moment artistic deosebit.



Recente pe Ok! Magazine

books gifts 524166 png
Investiții mici, impact mare Cum să aduci un plus de confort în casa ta prin idei moderne de amenajare jpg
okmagazine ro lenovo yoga jpg
Top 5 beneficii ale achiziției unei asigurări RCA online jpg
geaca dama iarna jpg
Provocările premenopauzei  Impactul asupra somnului și metode de relaxare jpg
Lansare George Soare foto PR 2 jpg
Sebi Dascalu, Georgiana Ene si Gabriel Serban   MasterChef Romania 2024 jpg
Pietre semiprețioase jpg
Prințul Philip PR jpg
sarbatori intalnire familie parinti 5778892 jpg
transilvanian ninja 1 jpg
Steve Aoki jpg
okmagazine ro tv smart samsung  jpg
carte OK JPG
finabar524 png
poza 1 jpg
Espressoare manuale versus automate jpg