Centrul PsihArt, locul unde te regăsești pe tine însuți

11 mai, 2022
psihart1 jpg

Avem nevoie să ne oprim din când în când și să ne reconectăm la valorile în care credem și cu care am pornit la drum, precum și cu cei dragi de care parcă ne-am înstrăinat.

În vremurile pe care am ajuns să le trăim este suficient un moment în care să spunem sau să facem ceva în detrimentul sufletesc al celui de lângă noi și ritmul armoniei se strică sau, mai grav, se rupe.

Cum și de ce s-a întâmplat să se creeze o prăpastie mută în cuplu în care reproșurile au ajuns la ordinea zilei, în loc de alint și zâmbete? Dar dacă copilul nostru se comportă din ce în ce mai ciudat atunci când a primit vestea divorțului dintre părinții lui?

Contextul pandemic pe care l-am traversat ne-a dat cu totul peste cap, normalitatea pe care o știam a căpătat brusc un alt sens.

Conexiunile dintre oameni au trebuit să fie ajustate, în așa fel încât am ieșit după doi ani la suprafață să respirăm, ca dintr-o apă în care am fost aruncați fără să știm cum să înotăm.

Multe dintre relațiile noastre s-au rupt sau pierdut definitiv

În cadrul centrului PsihArt vom găsi un psihoterapeut Bucuresti, parte dintr-o o echipă de psihologi profesioniști atestați, cu experiență în psihoterapie pentru copii și adulți, psihoterapia pentru cuplu și familie, evaluare psihologică copii și dezvoltare personală tot pentru copii. Specialiștii de la PsihArt oferă o paletă largă de servicii din domeniul psihologic într-un cadru plăcut și sigur, păstrând în același timp confidențialitatea clientului, conform normelor deontologice.

Ajutor specializat în domenii diverse

Un moment delicat din viața personală, sentimentul apăsător că ai pierdut direcția și nu știi încotro să o iei, atacuri de panică sau depresie, un divorț care a lăsat traume sufletești, afecțiuni medicale sau pierderea locului de muncă, toate acestea vor găsi la centrul PshiArt consiliere adecvată și psihoterapie adecvată.

Când comunicarea devine dificilă și relația dintre doi oameni se transformă din dialog în monolog, iar emoțiile pozitive și așteptările au fost înlocuite de dezamăgire, frustrare și chiar accese de furie, consilierea și psihoterapia de cuplu sau familie pot face ca zidurile ridicate să cadă și comunicarea să se transforme radical într-un exercițiu  al răbdării și al iubirii.

Relația cu copilul a devenit o piatră de încercare

Etapele creșterii unui copil, trecerea de la grădiniță la școală, mutarea în altă localitate sau pierderea unui membru drag din familie, separarea sau divorțul; sau copilul și-a făcut un alt grup de prieteni opus personalității lui, s-a închis în el sau se comportă altfel decât îl știai. Putem apela cu încredere la consiliere parentală, psihoterapie de familie, logopedie și consiliere și psihoterapie individuală pentru copii.

E adevărat că cei mai mulți dintre părinți își doresc tot ce este mai bun pentru copiii lor, fie ei fetițe sau băieți, dar de cele mai multe ori sunt puși în dificultate de felul în care aceștia își exprimă emoțiile, prea puternic sau zgomotos. Și atunci fac greșeala să le acopere cu sentimente de vină.

Împreună cu părinții, la PsihArt poți fi ajutat să-ți recentrezi propriile emoții.

Contact: office@psihart.ro.Recente pe Ok! Magazine

pantaloni9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg