Cesaria Evora promite retragerea oficială pe scena Sălii Palatului

24 septembrie, 2011

„Diva desculţă” nu va mai concerta pe 5 octombrie la Bucureşti, dar promite ca retragerea oficială să aibă loc pe scena Sălii Palatului.

„Diva desculţă” nu va mai concerta pe 5 octombrie la Bucureşti, dar promite ca retragerea oficială să aibă loc pe scena Sălii Palatului.

Primele veşti triste legate de sănătatea precară a artistei au fost primite miercuri, 21 septembrie, când Cesaria Evora a fost internata într-o clinică privată din Paris. În dimineata zilei de joi, 22 septembrie, reprezentantul Project Events, Sorin Săraru, după discuţii prelungite cu managerul artistei, a decis să plece la Paris, unde se află şi în prezent.

Din păcate, după aproape 48 de ore petrecute pe holurile clinicii din Paris, Sorin Săraru declara: „Eu şi Jose - managerul Cesariei, ne-am rugat şi am aşteptat cu nerăbdare ultimul buletin de analize eliberat azi, 24 septembrie ora 01.00, în speranţa unor veşti bune referitoare la sănătatea artistei. Din păcate, după îndelungi discuţii cu medicii şi cu managerul Cesariei, am hotărât în dimineaţa aceasta să anulăm momentan inclusiv acest concert de la Bucureşti. Cesaria şi-a exprimant însă dorinţa de a-şi încheia cariera într-un ultimul spectacol ce va avea loc la Bucureşti. Am asigurat-o pe Cesaria că îi suntem alături şi aşteptăm cu nerăbdare să se refacă cât mai repede.”

Reprezentanţii Project Events adaugă că medicii sunt încă rezervaţi când este vorba de a comunica o dată la care îndrăgita artistă va putea din nou să încânte fanii de la Bucureşti prin acest ultim concert promis.

Astfel, persoanele care au achiziţionat bilete la concertul Cesariei le pot schimba cu bilete la Lord Of The Dance, Nana Mouskouri, Salvatore Adamo, Demis Roussos, Spărgătorul de Nuci sau Lara Fabian, cu o reducere de până la 70%!

Cei care au cumparat deja bilete la spectacolul Cesariei Evora au posibilitatea preschimbării biletului cu unul de o valoare mai mare, deoarece organizatorul oferă o reducere de până la 70%! Mai pe scurt, cine a cumpărat un bilet la 50, 100, 150 sau 200 lei, primeşte un bilet la lojă, iar pentru biletele de 250, respectiv 300 lei, primeşte un bilet la loja oficială, fără a mai plăti diferenţa, în funcţie de locurile disponibile. În cazul în care se doreşte schimbarea biletelor, aceasta se poate face începând de marţi, 27 septembrie, doar la punctele de vânzare din reţeaua BILETOO sau trimiţând un mail la adresa contact@biletoo.ro.

De asemenea, există şi posibilitatea returnării banilor. Oamenii îşi pot recupera banii doar de la punctele de vânzare din reţeaua BILETOO, începand cu data de 28 septembrie.Recente pe Ok! Magazine

Cauți inspirație pentru cadouri Află de ce cadourile de modă sunt o idee grozavă jpg
Victoria Beckham la Paris jpg
ramona olaru
pete davidson jpg
Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG