CeZar, artistul român de stradă care încântă irlandezii, şi-a lansat primul album

23 martie, 2017
cezar jpeg

Se pare că povestea fericită a lui Ed Sheeran sau a lui Passenger poate avea şi o variantă românească, în sensul că talentul se poate descoperi şi în plină stradă, acolo unde mulţi artişti faimoşi îi au începuturile. Termenul englezesc este busker şi este vorba despre un artist de stradă, aşa cum a fost (şi continuă, probabil, să fie) şi românul Cezar Hăbeanu, pe numele lui de scenă CeZar, care şi-a lansat, zilele trecute, albumul de debut: “2005”.

Cezar, într-o reprezenţatie pe stradă

“Albumul reprezintă povestea mea şi am ales să-l numesc 2005, deoarece marchează începutul carierei mele în muzică”, spune CeZar. “Fiecare piesă este inspirată de persoane şi întâmplări care şi-au lăsat amprenta asupra ceea ce sunt eu astăzi”, încheie acesta.

CeZar a început să cânte la chitară de la o vârstă fragedă, iar la 17 ani stârnea admiraţia trecătorilor, interpretând piese celebre pe străzile Ploieştiului. Apoi, şi-a luat destinul în propriile mâini şi a plecat în Amsterdam, unde a locuit timp de trei ani, devenind unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi muzicieni de stradă. În 2013 a decis să se mute în Dublin, Irlanda, locul în care şi-a confirmat statutul de interpret şi compozitor (singer-songwriter). CeZar locuieşte în continuare în Irlanda, însă călătoreşte des prin Europa, pentru a-şi promova muzica.

Coperta albumului 2005

Cezar are 28 de ani şi locuieşte în Irlanda

Albumul lui de debut, “2005”, este un album pop-rock, care îmbină sound-ul acustic “crud” cu elemente moderne, ce-i oferă un statut de egalitate cu lucrările artiştilor consacraţi la nivel internaţional.

Acesta include opt piese în limba engleză, toate compoziţii originale, pe care artistul le-a scris, înregistrat şi mixat în studiouri din România, Irlanda şi Statele Unite ale Americii.

“2005” este disponibil deja pentru download şi streaming în toate magazinele online, precum iTunes, Deezer, Google Play, Spotify şi multe altele.

“2005” a fost înregistrat cu ajutorul lui Şerban-Ionuţ Georgescu (bass), Andrei Ilie (tobe), ambii din trupa Fameless, şi Călin Marcu (chitară electrică), care a facut parte din formaţia Coma. Printre alţii, au mai contribuit Nora Deneş (pian, vioară), Corina Ciuplea (violoncel) de la Muse Quartet şi Brigitta Szebenyi (voce).

Îl puteţi urmări pe CeZar pe pagina sa de facebook: www.facebook.com/CeZarPageRecente pe Ok! Magazine

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg