Cezar Ouatu, lovit de tristețe. Ce se întâmplă cu artistul. "Mi-e tare dor!"

18 august, 2022
cezzar91 jpg

Cezar Ouatu trăiește cu tristețe această zi, cea în care și-ar fi sărbătorit tatăl. Artistul se lasă copleșit de amintiri. Dacă ar mai avea ocazia, i-ar plăcea să mai gătească măcar o dată pentru părintele plecat mult prea devreme.

cezar4 jpg

“18 august . O zi pe care o așteptam cu atâta bucurie an de an. Astăzi, tatăl meu și-ar fi sărbătorit ziua de naștere cu acea sclipire și bucurie spunâdu-mi mereu cu o mândrie evidentă: "Ești prelungirea mea!”

Eu îl sărbătoresc oricum sufletește și nu numai. Știu că ai fost cel mai iubit Tată dintre pământeni iar acum ești cel mai divinizat tată dintre îngeri. Mi-e tare dor de tine și oftez totuși că nu te pot strânge în brațe, să-ți văd acei ochi superbi, să gătesc cum îmi placea mie și ție să o fac pentru tine, să te mândrești cu tot ce am realizat și realizez, să cântăm împreună, să-ți ascult sunetul divin al flautului tău, dar Tu, ești acolo, noi aici și de fapt puntea gândurilor și a iubirii noastre ne apropie atât de mult.

La mulți ani infiniți, să fii zâmbitor, să rămăi unul dintre cei mai mari flautiști ai țării noastre și acum al Impărăției Cerurilor și sufletul petrecerii, așa cum ai fost întotdeauna alături de Theo al nostru iubit! Vă iubesc și vă simt mereu!” Recente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp