Cezar Ouatu, lovit de tristețe. Ce se întâmplă cu artistul. "Mi-e tare dor!"

18 august, 2022
cezzar91 jpg

Cezar Ouatu trăiește cu tristețe această zi, cea în care și-ar fi sărbătorit tatăl. Artistul se lasă copleșit de amintiri. Dacă ar mai avea ocazia, i-ar plăcea să mai gătească măcar o dată pentru părintele plecat mult prea devreme.

cezar4 jpg

“18 august . O zi pe care o așteptam cu atâta bucurie an de an. Astăzi, tatăl meu și-ar fi sărbătorit ziua de naștere cu acea sclipire și bucurie spunâdu-mi mereu cu o mândrie evidentă: "Ești prelungirea mea!”

Eu îl sărbătoresc oricum sufletește și nu numai. Știu că ai fost cel mai iubit Tată dintre pământeni iar acum ești cel mai divinizat tată dintre îngeri. Mi-e tare dor de tine și oftez totuși că nu te pot strânge în brațe, să-ți văd acei ochi superbi, să gătesc cum îmi placea mie și ție să o fac pentru tine, să te mândrești cu tot ce am realizat și realizez, să cântăm împreună, să-ți ascult sunetul divin al flautului tău, dar Tu, ești acolo, noi aici și de fapt puntea gândurilor și a iubirii noastre ne apropie atât de mult.

La mulți ani infiniți, să fii zâmbitor, să rămăi unul dintre cei mai mari flautiști ai țării noastre și acum al Impărăției Cerurilor și sufletul petrecerii, așa cum ai fost întotdeauna alături de Theo al nostru iubit! Vă iubesc și vă simt mereu!” 



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg