Charlie Sheen: Cum şi-a „câştigat“ renumele de bad boy?

31 octombrie, 2010

Ce-o fi cu Charlie şi cu talentul lui de-a intra mereu în belele? Chiar şi poliţiştii din L.A. s-au săturat probabil să umble cu cătuşele după el! Iată cele mai grave acuzaţii care i s-au adus de-a lungul timpului starului din „Doi bărbaţi şi jumătate“.

1990

Charlie avea doar 25 de ani când logodna lui cu colega de breaslă Kelly Preston, actuala soţie a lui John Travolta, a fost întreruptă brusc. Motivul? Sheen a împuşcat-o accidental în mână.

1995

La doar două luni după ce Charlie s-a căsătorit cu modelul Donna Peele (foto), a fost dat în judecată de o studentă. Aceasta l-a acuzat că a lovit-o după ce a refuzat să facă sex cu el. Cazul a fost însă închis, după ce părţile au căzut la o înţelegere.

1997

Peste numai doi ani, Sheen s-a întors la tribunal, unde a pledat vinovat la acuzaţia de vătămare corporală a fotomodelului Brittany Ashland. Femeia a pretins că actorul a izbit-o cu faţa de podeaua din bucătărie. No comment!

2002

N-au trecut prea multe luni de când tulburatul star s-a căsătorit cu încântătoarea Denise Richards, că aceasta a dezvăluit că soţul ei este dependent de jocurile de noroc şi de droguri. Mai mult, Denise a mărturisit că Charlie a scris pe poza de la nunta lor mesajul "cea mai idioată zi din viaţa mea". Căsnicia lor a luat sfârşit în 2006.

2009

Au trecut anii, iar Charlie părea că s-a cuminţit lângă noua lui soţie, Brooke Mueller. Cu toate acestea, nu mulţi au fost surprinşi când actorul a fost arestat pentru violenţă domestică, chiar în ziua de Crăciun. Mai mult, Sheen a ameninţat-o pe soţia lui cu cuţitul că, dacă va spune cuiva de acel abuz, o va omorî. A scăpat însă cu o condamnare de 30 de zile la dezintoxicare.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG