Chef Cătălin Scărlătescu face cooking show în pădure

8 iunie, 2023

Unul dintre cei mai îndrăgiți chefi români și unul dintre starurile emisiunii "Chefi la cuțite" pregătește un show de cooking într-o locație inedită.

Chef Cătălin Scărlătescu jpg

Îl vezi în fiecare luni, marți și miercuri în cea mai urmărită emisiune de la Antena 1, dar îl poți admira și față-n față, făcând ceea ce face el cel mai bine: minuni în bucătărie.

Ei bine, Chef Cătălin Scărlătescu te invită să te bucuri de o duminică perfectă cu preparate grecești autentice, pregătite de acesta chiar în fața ta, și să profiți, în același timp, și de aerul curat al Pădurii Snagov.

Forest Brunch – o zi cu gust de vacanță în inima naturii- este primul eveniment din seria de evenimente speciale ale verii care va cuprinde LIVE COOKING SESSIONS by Chef Cătălin Scărlătescu, LIVE Greek Music, dar și animatori care îi vor distra pe cei mici. Evenimentul are loc pe 25 iunie, iar programul va începe de la ora 13.00 și se va încheia cu un Live Cooking Desert, programat pentru ora 17.30.

Catalin Scarlatescu Foto Antena 1 JPG

Așadar, pofticioșii vor avea parte de preparate delicioase de la producători locali, dar și specialități pregătite chiar de Chef Scărlătescu, de la saganaki cu creveți la plită, scoici în sos de vin la plită, până la pulpă de miel, chiftele grecești sau gogoși cu miere la ceaun.

Dacă vrei să te bucuri de un weekend în natură, lângă București, cu preparate gustoase gătite live chiar de către Chef Cătălin Scărlătescu, Jubile Forest este destinația perfectă pentru întreaga familie.

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați chefi de la noi, iar în acest sezon al emisiunii Chefi la cuțite, al 11-lea, acesta conduce echipa cu banderolă neagră.  

Seara trecută, în episodul 33 al show-ului de pe Antena 1, concurenții care au intrat la duel au avut parte de o dublă eliminare. După ce jurații au analizat cu atenție preparatele din farfurie, Stelian Nistor și Adriana Stănescu au fost nevoiți să plece acasă.



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg