Chef Cătălin Scărlătescu face cooking show în pădure

8 iunie, 2023

Unul dintre cei mai îndrăgiți chefi români și unul dintre starurile emisiunii "Chefi la cuțite" pregătește un show de cooking într-o locație inedită.

Chef Cătălin Scărlătescu jpg

Îl vezi în fiecare luni, marți și miercuri în cea mai urmărită emisiune de la Antena 1, dar îl poți admira și față-n față, făcând ceea ce face el cel mai bine: minuni în bucătărie.

Ei bine, Chef Cătălin Scărlătescu te invită să te bucuri de o duminică perfectă cu preparate grecești autentice, pregătite de acesta chiar în fața ta, și să profiți, în același timp, și de aerul curat al Pădurii Snagov.

Forest Brunch – o zi cu gust de vacanță în inima naturii- este primul eveniment din seria de evenimente speciale ale verii care va cuprinde LIVE COOKING SESSIONS by Chef Cătălin Scărlătescu, LIVE Greek Music, dar și animatori care îi vor distra pe cei mici. Evenimentul are loc pe 25 iunie, iar programul va începe de la ora 13.00 și se va încheia cu un Live Cooking Desert, programat pentru ora 17.30.

Catalin Scarlatescu Foto Antena 1 JPG

Așadar, pofticioșii vor avea parte de preparate delicioase de la producători locali, dar și specialități pregătite chiar de Chef Scărlătescu, de la saganaki cu creveți la plită, scoici în sos de vin la plită, până la pulpă de miel, chiftele grecești sau gogoși cu miere la ceaun.

Dacă vrei să te bucuri de un weekend în natură, lângă București, cu preparate gustoase gătite live chiar de către Chef Cătălin Scărlătescu, Jubile Forest este destinația perfectă pentru întreaga familie.

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați chefi de la noi, iar în acest sezon al emisiunii Chefi la cuțite, al 11-lea, acesta conduce echipa cu banderolă neagră.  

Seara trecută, în episodul 33 al show-ului de pe Antena 1, concurenții care au intrat la duel au avut parte de o dublă eliminare. După ce jurații au analizat cu atenție preparatele din farfurie, Stelian Nistor și Adriana Stănescu au fost nevoiți să plece acasă.Recente pe Ok! Magazine

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro   Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești  Iată în ce o poți transforma! jpg
Lucruri de care ai nevoie pentru casa daca ai o familie numeroasa jpg
Patricia fotomodel  jpg
UNTOLD Inquam Photos / Alexandru Busca
Ana Baniciu s a casatorit cu Edy Kovacs   Instagram (3) jpg
Ești pasionat de grădinărit Iată ce unelte nu ar trebui să ți lipsească din gospodărie jpg