Cheloo, despre cel mai nou sezon iUmor:„Faptul că a apărut al patrulea jurat nu schimbă cu nimic bunul mers al emisiunii!”

8 februarie, 2022
3 iumor sez 12 jpg jpeg

Noutatea celui mai nou sezon iUmor va fi prezenţa unui jurat-surpriză care li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent.

„Faptul că a apărut al patrulea jurat nu schimbă cu nimic bunul mers al emisiunii! Două voturi sunt de ajuns pentru a trece mai departe!”, mărturiseşte Cheloo .

Aşteptarea a luat sfârşit. iUmor 12 se anunţă a fi un sezon complet neaşteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo aveau loc la masa juriului, mult aşteptatul sezon 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă.

Cine va fi personajul care va sta alături de Deli, Mihai şi Cheloo la masa juriului în prima ediţie iUmor, vom afla urmărind premiera sezonului 12, vineri, de la 20:30, la Antena 1.Recente pe Ok! Magazine

Scarlett Johansson, Profimedia (1) jpg
musk2 profimedia jpg
adela popescu8fb jpg
anda adam fb jpg
carte5 jpg
telefon71 jpg
Dana Rogoz Instagram PNG
tora vasilescu facebook jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
telefon8 jpg
camilla profimedia jpg
TOP 3 idei de cadouri de casa noua pentru un cuplu jpg
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg