Cher spune de ce adoră tinereii. Iubitul ei are 38 de ani: ”Cei de vârsta mea sunt morți”

8 mai, 2024

Artista explică simplu și la obiect de ce preferă să se vadă cu bărbați tineri: fiindcă cei de vârsta ei sunt deja morți.

Cher, Alexander Edwards 2 jpeg

Decât deloc, mai bine cu tinerei, nu-i așa? De ce? Pentru că vrea. Pentru Cher, vârsta nu este un capăt de drum, ba dimpotrivă, vrea să se bucure de viață.

Este evident că cei care o judecă au argumentul cel mai des întâlnit: persoanele mai tinere stau cu ea pentru bani, faimă, avantaje. Nu știm cât este de adevărat sau nu, cert este că artista a avut grijă de ea toată viața. Arată rezonabil la 77 de ani. Cu mult mai bine decât majoritatea septuagenarelor.

La ora actuală iubitul ei Alexander “AE” Edwards are 38 de ani și lucrează tot în industria muzicală.

Artista în vârstă de 77 de ani a vorbit despre abordarea ei cu privire la întâlnirile amoroase, în timpul unei apariții la The Jennifer Hudson Show pe 1 mai. Comentariile ei au apărut chiar în timp ce trăiește o poveste de dragoste cu directorul muzical în vârstă de 38 de ani, Alexander „AE” Edwards.

Vorbind cu gazda de televiziune Jennifer Hudson, Cher a mărturisit neașteptat că este „foarte timidă” atunci când nu lucrează și că „este cam timidă în preajma bărbaților”! Apoi a susținut că mulți dintre bărbații de vârsta ei sunt timizi în preajma ei, ceea ce a încurajat-o de fapt să se orienteze înspre tinerei.

„Motivul pentru care ies cu bărbați tineri este pentru că bărbații de vârsta mea sau mai în vârstă, ei bine, acum sunt toți morți, dar înainte pur și simplu niciodată, erau întotdeauna îngroziți să se apropie de mine, iar bărbații mai tineri erau singurii care [au făcut-o. ]," a spus Cher.

Hudson a continuat să glumească despre bărbații mai tineri care s-au apropiat de Cher, adăugând: „Sunt îndrăzneți”. Autoarea hitului „Believe” a fost de acord, înainte de a răspunde: „Da, crescuți de femei ca mine”.

Remarcile lui Cher despre bărbații mai tineri au venit în timp ce ea discuta despre istoricul amoros, inclusiv de ce a refuzat ocazia de a se întâlni cu Elvis Presley: ”M-a intimidat reputația lui! Ce spuneau oamenii despre el.”

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG
okmagazine ro (3) jpg
”A fost o fată ca niciodată”, operetă experimentală în premieră națională
Bruce Dickinson BD 2024 new photo clean jpg
untold festival
Nationala Feminina de Fotbal a Romaniei 1 optimized 3000 jpg
featured image jpg
Okmagazine ro (2) jpg
persoane in sala de fitness 1119522776 jpg
Cu și despre femei Lucruri benefice pentru corpul tău în care merită să investești bani jpg
shutterstock 668593321 jpg
Majda Aboulumosha   Insta (5) jpg