Chiloțeii pentru sex oral au primit undă verde. Cum recomandă specialiștii să fie folosiți

13 mai, 2022
pexels roman odintsov 8528334 jpg

O nouă metodă de a opri bolile cu transmitere sexuală a fost aprobată de FDA.

Niște chiloței speciali, dintr-un material foarte subțire, pot fi purtați de femei în timp ce li se face sex oral și partenerii lor vor fi protejați împotriva diferitelor boli transmisibile.

Lenjeria intimă  Lorals poate preveni bolile cu transmitere sexuală  (BTS). Bărbații se vor putea simți în siguranță, dacă le vor face sex oral partenerelor. Practic, acești chiloței vor fi ca un prezervativ pentru organele genitale feminine.

În acest scop, au fost inventate și barajele dentare, însă ele nu au avut mare succes. Barajele dentare sunt bucăți subțiri de latex care pot fi utilizate pentru a proteja împotriva bolilor cu transmitere sexuală. Ele sunt, de obicei, fabricate din latex.

Desigur, în timp sexului oral, transmiterea bolilor sexuale este mai mică, dacă vom compara cu sexul vaginal sau anal. Cele mai frecvente BTS sunt: sifilis, gonoree, herpes, Chlamydia, HPV.

Melanie Cristol este inventatoarea Lorals și spune că ideea i-a venit în vacanță. Cu ajutorul acestei lenjerii speciale, femeia va continua să simtă neperturbată plăcerea, iar partenerul va fi protejat în timpul sexului oral.

”Lorals for Protection” sunt chiloți de unică folosință, din latex natural, care blochează transmiterea fluidelor corporale, a agenților patogeni dăunători și a infecțiilor cu transmitere sexuală în timpul cunnilingusului. Există două modele de Lorals, în funcție de preferințe: bikini sau pantalonași. O pereche costă 25 de dolari și se vând în pachete de câte patru, pe site-ul Lorals.

Chiloții trebuie purtați în timpul sexului oral, dar va proteja și femeia de fluidele bărbatului. Stratul subțire este protector, dar nu afectează plăcerea. Fiecare pereche este de unică folosință și se aruncă imediat după actul sexual, întocmai ca prezervativul.

Compania a dezvăluit DailyMail că produsul se vinde deja foarte bine, zeci de mii de perechi lunar, în toate cele 50 de state americane și în 60 de țări.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg