Chris Norman (Smokie), Ovidiu Lipan Țăndărică, Dan Negru și Paul Ciuci (Compact), show live 100% de 5 ore, la Sala Palatului

8 noiembrie, 2023

În seara de 6 noiembrie Sala Palatului s-a dovedit a fi arhiplină, oferindu-le celor prezenți o experiență muzicală extraordinară.

10 jpg

La vârsta de 73 de ani, Chris Norman a reușit să ofere un spectacol memorabil, demonstrând că muzica de calitate este întotdeauna la modă. Concertul a fost organizat cu măiestrie de către Radu Groza, iar Dan Negru a fost prezentatorul serii, împărtășind mici povestiri despre artiști valoroși care au urcat pe aceeași scenă în trecut.

123 jpg

"Indiferent de vârstă, Chris Norman a dovedit în mod incontestabil că talentul și pasiunea rămân constante în timp. Vocea sa caracteristică a cucerit inimile publicului, iar energia pe care a transmis-o pe scenă a fost contagioasă. De-a lungul carierei sale impresionante, Chris Norman a captivat audiențele din întreaga lume cu hituri precum: "Stumblin' In” și "Midnight Lady", iar prestația sa live nu a dezamăgit nici de această dată. Noi, ca echipa, am avut mare grija de artist plimbandu-l la Bucuresti un Ford Mustang Mach-E GT Tractiune integrala 487CP, oferit de Neste Automotive  si l-am cazat intr-un hotel de 4 stele, unde a fost amenajat un apartament dupa indicatiile si dorintele artistului, la Athina Suites Hotel", ne-a declarat Radu Groza.

Organizarea concertului a fost impecabilă, mulțumiri speciale fiind adresate lui Radu Groza pentru eforturile și dedicarea depuse în realizarea acestui eveniment grandios. Sala Palatului a fost plină până la refuz, dar atmosfera caldă și plină de entuziasm a fost și mai evidentă în rândurile spectatorilor. Fani de toate vârstele și pasionați de muzică au umplut sala, pregătiți să petreacă o seară cu adevărat specială alături de Chris Norman.

În timp ce fiecare notă muzicală răsuna în Sala Palatului, Dan Negru a împărtășit cu publicul câteva povești despre artiști valoroși care au mai urcat pe scenă. Astfel, Ovidiu Lipan Țăndărică, Jessie și Paul Ciuci Compact au fost prezentaț atipic, cu mici povești din istoria muzicii. Toți aceștia au adus contribuții semnificative în industria muzicală românească și au inspirat generații întregi prin creațiile lor.

"Evenimente de acest gen reamintesc faptul că muzica autentică și de calitate nu are vârstă și nu se demodează niciodată. Concertul lui Chris Norman, organizat de Radu Groza, a adus o atmosferă de sărbătoare și unitate prin intermediul sunetelor și versurilor unui artist de excepție. Iar prezența mea ca și gazdă a consolidat sentimentul de comunitate și apreciere pentru muzica bună", ne-a declarat Dan Negru.

Ieri seara, Sala Palatului a fost martoră la un show extraordinar, în care muzica de calitate a demonstrat că va rezista mereu în fața trecerii timpului. Evenimentul a reunit artiști consacrați și iubitori de muzică, toți bucurându-se de o seară specială în care adierea melodiilor a purtat emoția pe aripi și a creat amintiri de neuitat.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg