Chrissy Teigen a luat proporții sau rochia a dezavantajat-o? A apărut așa la un eveniment!

Citeste tot despre:

Soția lui John Legend nu a fost niciodată o femeie slabă, ci întotdeauna a avut forme aptisante. Mai mult, fotomodelul în vârstă de 31 de ani a recunoscut că nu este o femeie perfectă și nici nu pretindă să fie, expunându-și fără rușine semnele rămase după venirea pe lume a fetiței sale – vergeturile.

A reușit să revină destul de repede la silueta inițială, la doar câteva zile de la nașterea fiicei sale, Luna, în 2016. Cu toate acestea, se pare că greutatea vedetei este una oscilantă, căci fotografiile cu ea de la cel mai recent eveniment la care a participat o arată plinuță. Oare este deja gravidă cu cel de-al doilea copil al cuplului? La începutul anului mărturisea că se pregătește să aibă un băiețel prin intermediul inseminării artificiale.

Cert este că rochia neagră cu părți transparentă nu a avantajat-o deloc pe Chrissy. Modelul strâmt, cu decolteu adânc, un umăr căzut și cu dantelă transparentă i-a scos în evidență kilogramele în plus. Cu toate că are forme rotunde, Chrissy nu s-a gândit niciodată să slăbească doar pentru că așa i se cere. Este mândră de formele sale, își cunoaște defectele și poate trăi în pace cu ele, considerând că asta este o manieră sănătoasă de a trăi. Amintim că frumoasa soție a lui John Legend a pozat în costum de baie pentru Sports Illustrated în 2017, la un an de la nașterea copilului său și s-a simțit confortabil să apară cu noile forme, indiferent dacă trupul său a suferit schimbări în timpul sarcinii.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA