Chrissy Teigen, însărcinată din nou, la aproape doi ani de la pierderea tragică a celui de-al treilea copil

4 august, 2022
Chrissy Teigen și John Legend jpg

Chrissy Teigen și John Legend sunt fericiți că așteaptă un al treilea copil, după ce în toamna lui 2020 au suferit cumplit, căci modelul a pierdut sarcina în mod tragic.

Aceasta a făcut marele anunț pe pagina sa de socializare și se vede că sarcina este destul de înaintată. Soția lui Legend a așteptat, să fie sigură că totul este în ordine.

Teigen și-a deschis sufletul și a mărturisit că ultimii doi ani au purtat-o prin emoții diferite, însă acum bucuria locuiește din nou la ei acasă și în inimile lor. ”Căci după ”un miliard de injecții”, cele mai recente în picior, după cum se vede, așteptăm un copil”, a mărturisit Chrissy, care s-a fotografiat în lenjerie intimă, iar burtica este mai mult decât vizibilă. La fel și vânătăile de pe picior, căci încă din februarie anunțase că a reînceput tratamentul de fertilizare in vitro.

Soția lui Legend a mărturisit că încă are foarte multe emoții și că suspină când simte copilul, dintr-o fericire că acesta există, dar și o emoție că ceva poate apărea. Toate aceste îngrijorări vin desigur după imensa traumă a lui Teigen de acum doi ani, când a pierdut sarcina. Modelul Sports Illustrated a fost devastată în toamna lui 2020, când în urma unei hemoragii masive, a fost nevoită să facă transfuzii de sânge. A pierdut sarcina, iar cele două vedete au mărturisit că erau devastate în urma acestui deznodământ.

Și-au dorit enorm încă un copil și au apelat la FIV pentru a-și îndeplini acest vis. Care iată, e pe drum.

Chrissy Teigen a suportat cu stoicism tratamentul dificil de FIV, care presupune multe injecții, însă nu s-a lăsat descurajată, s-a îmbărbătat spunând că toate aceste injecții o fac să se simtă ca un chimist, singura parte neplăcută este balonarea excesivă.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg