Christina Aguilera, greu de recunoscut pe scena AMA. Artista şi-a injectat buzele!

Duminică, Christina Aguilera (36) a urcat pe scena Media Music Awards pentru un moment emoţionant, tribut pentru regretata Whitney Houston. Însă ceea ce trebuia să fie un moment muzical de excepţie s-a transformat destul de rapid într-unul ridiculizat din cauza aspectului atât de diferit al artistei.

A interpretat o melodie de-a regretatei Whitney Houston

Cei prezenţi la Media Music Awards, dar şi cei care au urmărit online show-ul, au creat o adevărată isterie pe reţelele de socializare în timpul interpretării artistei de 36 de ani. Aceştia au atras atenţia asupra faptului că aspectul fizic al Christinei Aguilera a suferit transformări, şi nu sunt tocmai unele de bun augur.

Artista a afișat un look diferit

Mulţi i-au reproşat acesteia că fillerele pe care şi le-a făcut la nivelul buzelor i-au schimbat aspectul acestora și tot momentul a fost unul straniu, dat fiind faptul că fizionomia cântăreței a fost atât de ciudată în timpul interpretării. ”Sună bine, dar ar trebui să înceteze să-și mai injecteze buzele”, ”De-abia poate deschide gura din cauza acestor injecții în buze”, ”Nu știu dacă ar trebui să mă concentrez asupra vocii ei minunate sau asupra fillerelor îngrozitoare pe care și le-a făcut în buze”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților.

Fanii au fost impresionați, însă, de interpretarea ei

Alții au mers mai departe cu acuzele și au comparat-o pe Christina Aguilera cu Meg Ryan și cu Melanie Griffith, două actrițe care sunt victimele operațiilor estetice nereușite.

A purtat un outfit all-black

Cât despre ținuta purtată de Christina, rochia neagră, lungă, din satin, i-a venit bine și i-a mascat cu succes kilogramele în plus cu care a rămas după cele două sarcini. Artista și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei argintii și inele supradimensionate.

foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA