Cine a purtat coroana de Miss

25 august, 2010

Anul acesta, mult râvnita coroană de Miss Universe a fost adjudecată de Jimena Navarrete din Mexic. Jimena, o brunetă în vârstă de 22 de ani, a fost urmată de Miss Jamaica, Yendi Phillipps, Miss Australia, Jesinta

Anul acesta, mult râvnita coroană de Miss Universe a fost adjudecată de Jimena Navarrete din Mexic. Jimena, o brunetă în vârstă de 22 de ani, a fost urmată de Miss Jamaica, Yendi Phillipps, Miss Australia, Jesinta Campbell, şi de Miss Ucraina, Anna Poslavska. Iată cine au fost frumoasele care au câştigat titlul suprem înaintea ei!

În 2009, titlul de Miss Universe a fost câştigat de o frumoasă din Venezuela, Stefania Fernandez. După cum se vede, dominaţia latino-americană este o realitate la acest concurs.

Stefania a primit coroana de la predecesoarea şi conaţionala ei, venezueleana Dayana Mendoza, care a câştigat titlul de cea mai frumoasă în 2008.

Anul 2007 a ieşit din tipare. I-a venit rândul şi unei reprezentante a continentului asiatic să poarte mândră coroana Miss Universe. Este vorba de Miss Japonia, Riyo Mori.

Zuleyka Rivera, din Puerto Rico, a fost cea care a câştigat titlul suprem în 2006. Sirenele latino au făcut dintotdeauna legea la Miss Universe.

Cu un an înainte, reprezentanta Canadei, Natalie Glebova, câştiga cea mai dorită distincţie din concursurile de frumuseţe.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg