Cine e Dragoş Anastasiu, de la "Şef sub acoperire". Afacerea lui se ocupă şi de administrarea casei din Transilvania a Prinţului Charles

23 februarie, 2021
3 cine e dragos anastasiu sef sub acoperire 5 jpg jpeg

Noul episod al reality show-ului Şef sub acoperire îl va avea în prim plan pe Dragoş Anastasiu, fondatorul Eurolines Group. Ediţia ne poartă într-o frumoasă călătorie prin locuri spectaculoase din România, unde şeful va presta joburi grele, care îi vor testa rezistenţa.

Dragoş Anastasiu este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri de la noi, iar în ultimii 5 ani şi-a îndreptat atenţia către industria ospitalităţii. Business-ul lui are acum ca obiect principal de activitate ospitalitatea de nişă şi este o afacere de peste 8 milioane de euro. Grupul Eurolines se ocupă chiar şi de administrarea casei din Transilvania a Prinţului Charles.

Dragoş Anastasiu şi-a început cariera ca medic

Şeful nu a fost dintotdeauna antreprenor, ci şi-a început cariera ca medic, în Germania, unde a studiat, a lucrat şi a locuit o vreme. El a decis să renunţe la această profesie în favoarea antreprenoriatului, s-a întors în Romania, şi a pus bazele propriei afaceri. Activează în domeniu de peste 20 de ani şi crede cu tărie în turismul din România, considerând că noi excelăm la turismul tradiţional, agroturism şi turism rural.

1 cine e dragos anastasiu sef sub acoperire 3 jpg jpeg

Dragoş Anastasiu mizează pe acest tip de afaceri, totul fiind o pasiune pentru el, şi este hotărât să pună umărul la dezvoltarea turismului în Romania. Pentru că este atât de dedicat afacerii şi misiunii sale, acesta a acceptat provocarea de a intra sub acoperire, fiind convins că experienţa îl va ajuta să descopere toate faţetele business-ului său şi să găsească modalităţi de a-l îmbunătăţi.

„Cred că este o experienţă fantastică, utilă fiecărui antreprenor, să îşi cunoască oamenii la muncă şi să lucreze cot la cot cu ei. Mi-a plăcut să fiu „sub acoperire”, chiar dacă a fost şi stresant, pentru că nu voiam să recunoscut de către angajaţi”, a spus Dragoş Anastasiu. La Şef sub acoperire îl vom vedea  încercând o serie de joburi deloc uşoare, precum cel de chelner sau ajutor în bucătărie, într-unul dintre resorturile sale.

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg