Cine e Rami Malek din "Mr. Robot"? Revelaţia neaşteptată a Hollywoodului, cu siguranţă

19 ianuarie, 2016
RMalek jpeg

... şi actuala obsesie a cinefilelor, adăugăm noi. “Nu e doar OK să fii diferit; e mai bine să fii diferit”, şi-a încheiat el discursul după ce-a luat trofeul Critics’Choice pentru cel mai bun actor într-un serial dramă. Şi cei care urmăresc serialul Mr. Robot ştiu despre ce vorbim. Dacă nu l-ai urmărit încă, iată câteva cuvinte despre cel care i-a adus atâta popularitate. "Ridică anumite întrebări obscure despre lumea în care trăim", spune chiar el despre personajul său...

"Mr. Robot" se află la primul sezon

Având nominalizări şi la Globul de Aur şi SAG Awards, actorul care-l interpretează atât de bine pe hackerul Elliot Alderson în “Mr. Robot” (în care joacă alături de Christian Slater) este o revelaţie în adevăratul sens al cuvântului, pentru lumea filmului. Dar Malek (34) nu este doar cel care a adus succesul serialului, aflat la primul sezon, datorită interpretării sale – una dintre cele mai interesante din ultimii ani. Dar este acel gen de personaj seducător şi chiar exotic care îşi merită posterul pus deasupra patului tău.

Rami a devenit, vrând-nevrând, proaspăta obsesie a fanelor serialului

Aşadar, cine e Rami Said Malek, noua obsesie de la Hollywood?

Portretul acestui fiu american cu părinţi egipteni este conturat într-un mod fascinant: ochii săi albaştri sunt ca două fântâni; cearcănele acelea evocă farmec; vocea timidă, uşoară, cu un ritm melodios; urechile de elf şi o siluetă suplă şi discretă de 1,74 cm. Chipul său emană mister din toţi porii, dar cumva reuşeşte să pară un tip al naibii de drăgălaş încât puţine femei nu s-ar înmuia în faţa farmecului său inerent. Şi parcă a fost făcut pentru rolul său din Mr. Robot.

Căci personajul său, un hacker introvertit marcat de depresie clinică, anxietate socială, o empatie care-l obligă la simţul justiţiar şi o inteligenţă superioară, n-ar fi putut fi jucat mai bine decât de Malek. Ochii săi şi privirea pierdută în gol chiar vorbesc despre singurătate şi labilitate emoţională, nu? Un rol şi pe măsura genului de film serial, devenit rapid unul aclamat datorită răsturnărilor de situaţie, cinismului isteţ pus în scenă şi fineţii cinematice.

image

Ce-ai mai vrea să ştii despre Rami Malek?

Ei bine, actorul de 34 de ani are un frate geamăn, pe nume Sami, de profesie învăţător – la fel de simpatic - şi o soră, doctor la spitalul de urgenţă.

Cariera în film a început practice în 2004 cu o apariţie în “Gilmore Girls” şi alte seriale, care nu merită menţionate. Dar succesul a crescut odată cu rolul din filme precum “Night at the Museum” ori “Need for Speed” . Dacă vrei să îl vezi într-o altă producţie foarte bună, pe lângă “Mr. Robot”, îţi recomandăm “The Pacific” - premiat pentru cea mai bună mini-serie de război la gala Emmy şi care l-a avut ca producător executiv pe Tom Hanks. Acesta a fost atât de impresonat de rolul lui Malek, că l-a distribuit şi-n “Larry Crowne” (film fără succes). Dar Rami Malek al nostru a continuat să apară cu roluri mici în filme mari, culminând apoi cu unul în „Twilight” şi unul în “NFS” (logic că a făcut şi compromisuri comerciale).

Şi acum rolul din “Mr. Robot” – care a luat cu asalt televiziunea şi a atras irecuperabil cinefilii – inclusiv admiraţie de la Jon Hamm (“Madmen”) şi Aaron Paul („Breaking Bad”).

Iată şi trailerul:

Ce face Rami Malek în timpul liber?

Din fericire, zâmbeşte mai mult şi bea bere şi tequila. Din păcate, nu ştim mai mult, fiind un actor foarte discret. Misterul la el acasă…Recente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg