Cine e Sebastian Chitoşcă de la Survivor România 2021. La doar 18 ani îmbrăca tricoul echipei naţionale de fotbal a României

5 februarie, 2021
5 sebastian chitosca survivor romania 2021 4 jpg jpeg

S-a alăturat echipei Faimoşilor de la Survivor România 2021! Iată cine e Sebastian Chitoşcă de la Survivor România şi prin ce traumă a trecut familia lui. 

Sebastian Chitoşcă este fost fotbalist. În adolescenţă juca deja fotbal profesionist, iar la 18 ani îmbrăca tricoul echipei naţionale şi prindea un transfer la Steaua. A debutat în liga profesionistă de fotbal, reuşind să se întreţină singur şi să îşi ajute familia. De altfel, a renunţat la carieră sportivă când fratele lui a fost lovit şi a intrat în comă.

3 sebastian chitosca survivor romania 2021 3 jpg jpeg

Fratele lui, Vlad a fost lovit în cap cu bestialitate la o terasă în Piatră-Neamţ, căzând în comă de gradul IV. Au urmat zile şi apoi luni de chin prin spitale, în România şi Germania unde întreagă familie a fost alături de Vlad, iar Sebastian a stat non-stop la căpătâiul fratelui său, scrie kanald.ro.

"El a venit în concediu acasă, a fost la un restaurant în Piatra Neamţ. În urma unui conflict, a primit un pumn, a căzut cu capul pe marginea terasei de lemn şi a intrat în coma de gradul 4. L-au stabilizat foarte repede, l-au transferat de urgenţă la Iaşi şi, după aceea, a urmat chinul. Nu mai e acelaşi om acum. Imediat, eu am plecat în Germania. Am lucrat intr-o vopsitorie auto, am mers două luni la jobul respectiv şi mi-a plăcut foarte mult meseria. Am învăţat-o chiar foarte bine, mă pricepeam. Patronul respectiv a închis firma însă, iar ulterior am lucrat 4 seri alături de tatăl meu la o fabrică de sushi. Mi-era foarte greu să-l văd pe tata la 56 de ani că lucrează pentru alţii.

Acum, am un canal de YouTube. Jucându-mă pe calculator şi având prieteni în domeniul asta în ultimul timp, prietenii mi-au spus să încerc. Cred că am 7 sau 8 zile de când am început şi deja am 11 mii de abonaţi. E extraordinar! Clipul meu în care povestesc de ce m-am lăsat de fotbal are 60.000 de vizualizări,” declara la începutul anului Sebastian, extrem de afectat de ce se întampla în viaţa lui.

Sebastian Chitoşcă, declaraţii despre Survivor România 2021

A jucat în echipă dintotdeauna şi crede că poate ajută echipa Faimosilor să câştige. În prezent, Sebastian este vlogger, clipurile lui de pe YouTube au mii de vizualizări, semn că este foarte apreciat în mediul online.

"Mi-a lipsit mult competiţia. M-am gândit că Survivor este o oportunitate să revin în sport. Îmi place mult formatul, te ţine conectat la sport, la mişcare, la competiţie. Firea mea este competitivă şi este o provocare pentru această emisiune. Am plecat într-o călătorie lungă, probabil cea mai mare provocare a vieţii mele,cu siguranţa nu va fi uşor dar nici imposibil.", a mărturisit Sebastian la plecarea din ţară spre Republica Dominicană.

Foto: Instagram, Kanal DRecente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg