Cine e Simona Hapciuc, concurenta „Survivor România” 2021, sezonul 2. E actriţă, vedetă de televiziune şi pozează des goală

7 ianuarie, 2021
8 simona hapciuc 8 jpg jpeg

Simona Hapciuc este una dintre concurentele „Survivor România” 2021, sezonul 2. E pregătită de competiţie, vrea să câştige! Dar cine e ea în viaţa de zi cu zi? 

Începe sezonul 2 al emisiunii „Survivor România” 2021! 12 personalităţi din showbiz-ul românesc au şansa să arate că pot face faţă celor mai grele condiţii de supravieţuire. Simona Hapciuc închide lista şi se alătură echipei Faimoşilor, scrie kanald.ro. 

Actriţa, vedetă de televiziune şi antrenor de fitness, Simona Hapciuc acceptă provocarea pentru supravieţuire din Republica Dominicană . Cu o experienţă îndelungată în industria sănătăţii şi fitness-ului şi după 12 ani în care a practicat kickboxing, Simona Hapciuc consideră că poate face faţă oricăror condiţii de trăi şi este gata să-şi depăşească limitele.

2 simona hapciuc 6 jpg jpeg

Ea spune că viaţa a învăţat-o cum să-şi învingă ostacolele, iar faptul că a trăit pe străzi şi a stat fără mâncare mai multe zile o va ajută în competiţie.

Simona Hapciuc mărturiseşte că „Survivor România” este doar încă un test pe care speră să-l treacă cu brio. "Să fiu o supravieţuitoare, nu a fost niciodată o opţiune pentru mine, ci o obligaţie de a mă ridică singură din toate mizeriile în care am fost lăsată. De la a dormi pe străzi şi a stă nemâncată cu zilele, până la a-mi formă acest caracter care a dus la a fi o mama minunată şi o sportivă complexă. Am reuşit să le fac pe toate, iar participarea la <Survivor România > este un test final, prin care voi aduce rezistenţa mea fizică şi psihică la cel mai înalt nivel pentru a-mi dovedi în primul rând mie că eu pot orice"

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg
Ce fel de parteneri cauți pentru afacerea ta  Iată cum identifici cei mai buni furnizori și clienți jpeg
Jeff Bezos și Lauren Sanchez s au logodit, Foto Profimedia (1) jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg