Cine este concurentul tău preferat de la Exatlon România?

5 februarie, 2018
exatlon 2 jpeg

Este clar, aventura Exatlon de pe Kanal D a prins la telespectatorii români, care au devenit deja fanii reality show-ului cu probe sportive, în care se înfruntă echipa Faimoşilor cu cea a Războinicilor. Emisiunea este lider incontestabil de audienţi şi este foarte probabil să rămână aşa, chiar dacă show-ul filmat în Republica Dominicană va mai dura câteva luni bune (în total, vor fi 5-6 luni de competiţie).

Giani Kiriţă

Evident că, dintre cei 20 de oameni intraţi în concurs, s-au evidenţiat câteva caractere puternice, sportivi foarte buni, dar şi ceva personaje mai controversate, şi aici ne referim în special la fostul fotbalist Giani Kiriţă, concurent în echipa Faimoşilor. Comentariile la adresa fostului dinamovist, publicate pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, nu-s deloc cele mai măgulitoare, ca de exemplu acesta: "Formatul emisiunii este de 5 stele, însă din nefericire oamenii de acolo îl degradează rău de tot. E de neimaginat să spermiteţi şi să promovaţi un aşa comportament de mahala şi total lipsit de fairplay al marilor sportivi din echipa faimoşilor. Cum puteţi permite asemenea jigniri şi urări de bine la adresa celorlalţi? Cum e aia cu frumuseţea jocului? Jigniri şi comportament ostentativ către adversari?".

Vladimir Draghia

Anca Surdu

Cu toate acestea, echipa formată din persoane cunoscute din România are numeroşi fani, majoritatea având cuvinte de laudă pentru Vladimir Draghia (31), fost înotător şi actor, sau Anca Surdu (25), practicantă de gimnastică aerobică.

Într-un sondaj postat pe site-ul okmagazine.ro, în care vi se cere să vă spuneţi părerea legat de cine ar trebui să câştige show-ul, dintre liderii Vladimir Draghia şi Ştefan Floroaica, primul conduce cu 53%.

Ştefan Floroaica

Ionuţ Rusu

În vârstă de 25 de ani, practicantul de skandenberg Ştefan Floroaica este unul dintre cei mai apreciaţi atleţi din echipa Războinicilor, acesta reuşind să câştige şi unele dintre duelurile cu cel mai rapid om de pe circuit, tot Vladimir Draghia.

Ionuţ Rusu este un alt nume cu şanse mari la câştigarea premiului cel mare, din echipa albastră. Originar din Galaţi şi luptător de MMA, Ionuţ este unul dintre cei mai rapizi oameni înscrişi în concursul de la Kanal D.Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png