Cine este Miryam, cea care va cânta cu Ovidiu Anton la Eurovision?

21 martie, 2016
miriam 2 jpeg

Cântăreaţa româncă de origine arabă Miryam, care provine din cea mai bogată şi cunoscută familie din Palestina, nu este deloc străină de Eurovision şi face parte de doi ani de zile din echipa lui Ovidiu Anton, cu care se cunoaşte de opt ani. De fapt, Miryam este şi cea care îl va însoţi pe acesta la Stockholm (Suedia), pentru a urca alături de el pe scena de la Eurovision.

Miryam

„Îmi doresc ca lumea să ştie că, pe lângă calităţile fizice, fără modestie, am şi calităţi vocale, chiar foarte bune, putând să demonstrez acest lucru oriunde şi oricând,  şi că eu fac parte de doi ani de zile din echipa lui Ovidiu Anton, în acest proiect frumos, Eurovision. De altfel, este pentru a doua oară când îl însoţesc pe Ovidiu Anton la Eurovision, după succesul de anul trecut cu piesa “Still alive!”- locul 3 în selecţia naţională 2015 “, spune Miryam.

Miryam a încercat să participe şi singură la selecţia naţională de anul acesta, cu o piesa compusă de doi compozitori din Suedia, însă melodia ei nu a fost aleasă între cele 12 piese cele mai bune, care au mers mai  departe în concurs.

Solista a terminat Liceul de Arta, cu specializare  vioară, dar şi Conservatorul la vioară şi canto- jazz.

Miryam  Anabtawi (acum Rădulescu, după soţ) s-a născut în România, dar  are strânse legături cu civilizaţia arabă,  tatăl său biologic fiind palestinian.Recente pe Ok! Magazine

Damian D PNG
ramsey ok jpg
William, Kate si Harry, pe vremea cand ieseau in cluburi   Profimedia jpg
Dieta lui Dumnezeu FotoJet  jpg
okmagazine ro (1) jpg
Libertatea alegerii și cardurile cadou  Dăruiește un cadou fără complicații jpg
creme de fata coreene jpg
Finanțare rapidă pentru nevoile tale jpg
ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg