Cine este şi cum arată în realitate Vlad Drăgulin, Malone din "Băieţi de oraş"?

9 iulie, 2018
Vlad Dragulin Malone Baieti de oras (12) jpeg

I-a imitat pe Nicolae Guţă şi Nelson Mondialu’ în sitcomul românesc "În puii mei" şi, mai nou, pe Malone în serialul „Băieţi de oraş”, difuzat de Antena 1. Uite cine e în realitate omul din spatele acestor măşti comice.

image

Actorul Vlad Drăgulin, care dă viaţă unei multitudini de personaje, mărturiseşte că aceşti ani în care a jucat alături de Mihai Bendeac şi echipa sa reprezintă o etapă importantă a vieţii sale.

”Pentru mine ,,În puii mei!” se confundă cu debutul meu ca actor de televiziune. A fost o bornă foarte importantă. Eram la începutul anului trei, aveam douăzeci şi unu de ani abia împliniţi; eram foarte crud. În mod clar, experienţa aceasta mi-a modelat personalitatea artistică, dar şi umană, m-a profesionalizat, am dobândit rigurozitate şi am învăţat să fiu eficient în timpul scurt de repetiţii pe care l-am avut la dispoziţie. De atunci şi până acum sunt şapte ani care au însemnat multe scheciuri şi personaje ce au fost rezultatele multor nopţi nedormite. Este o etapă care se  va încheia şi va lăsa loc unei alte etape, cu alte provocări ce ne vor permite să punem ştacheta şi mai sus”, spune actorul Vlad Drăgulin.

Buzoian la origine, Vlad Drăgulin plănuia în adolescenţă să devină avocat, asociind ideea de actorie cu lipsa de bani.

"În clasa a 12-a am început pregătirea pentru facultatea de drept, trebuia să învăţ pe rupte economie şi gramatică. M-am pregătit cu cei mai buni profesori, apoi am învăţat cu tata care este economist. Din păcate, am picat admiterea", mărturisea el într-un interviu acordat pentru autotestmagazin.ro.

Şi, totuşi, cum a ajuns la actorie?

"Tata nu a vrut să mă lase la o şcoală unde „să tocesc” patru ani şi m-a îndreptat spre liceul de teatru Margareta Sterian. În clasa a 11-a a venit la noi, la Buzău, profesorul Cătălin Naum de la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale. Îşi propusese să facă un spectacol cu elevii, iar un coleg a insistat să mergem împreună. Surpriză, din 90 de cursanţi, eu am fost unul dintre cei păstraţi. După doar câteva repetiţii, profesorul Naum le-a spus părinţilor mei că trebuie neapărat să mă mut la un liceu în Bucureşti. „O să devină un mare actor, aveţi aur în casă” tot spunea profesorul Naum. Ai mei au dat din cap neîncrezători…", a povestit Vlad Drăgulin în acelaşi interviu.

Acum este absolvent al UNATC şi are la activ mai multe colaborări cu Teatrul "George Ciprian" din Buzău ("Vicleniile lui Scapin"), Godot Café-Teatru ("Aşteptându-l pe Godot", "Proştii sub clar de lună", "Tabloul", "Vest-Est"), Teatrul Mignon ("Omul pubelă"), Teatrul de Comedie ("Nunta însângerată", "Zbor deasupra unui cuib de cuci") şi Teatrul Naţional din Bucureşti ("Purificare").

Totodată, este şi foarte atent la imaginea sa. "Din clasa şasea până în a noua am fost rocker. Problema a fost că toţi tovarăşii mei au început să ia bătaie pe stradă, se spunea că suntem satanişti… că umblăm nespălaţi. Ca să nu-mi iau bătaie mi-am schimbat stilul, m-am tuns şi mi-am luat blugi drepţi şi tricouri. Atunci mi-am dat seama că încep să mă bage în seamă şi fetele la care visează toţi. (...) Acum petrec ore întregi la cumpărături. Mi se pare că este o deprindere destul de ciudată pentru un bărbat. Sunt un tip singur şi mă însingurez. În comparaţie cu cel de la televizor, nu sunt deloc un tip interesant", mai spune el.

"Meseria este centrul vieţii mele, restul este periferie. Aşa mi-am impus! Eu sunt un petrecăreţ, aş ieşi în club în fiecare minut al vieţii mele. Am şi succes la fete, nu ştiu de ce, dar am. Am avut şi înainte de apariţia la TV. Fără să fac ceva special."

Foto: Cosmin Lăutar, Sorin Apavaloae, FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg