Cine îl va juca pe Enzo Ferrari?

21 august, 2015
Enzo Ferrari jpeg

După o îndelungată bătălie pentru rolul principal, acest film, aflat în discuţii şi pregătiri de 15 ani, este, în sfârşit, aproape de linia de start. Cine a obţinut rolul principal?

image

În regia lui Michael Mann, pelicula are acţiunea plasată în anii 50 - perioada în care urmăreşte îndeaproape drumul lui Enzo, cel care a reuşit să ridice maşina ce-i poartă numele la rang de automobil de lux şi care a murit în 1988, la  vârsta de 90 de ani, lăsând în urmă o companie care şi astăzi este un brand de succes. Aşadar, cine a obţinut rolul principal?

Răspunsul va fi cel puţin interesant. Pentru că unele surse îl creditează pe Christian Bale drept câştigător, regizorul Michael Mann apreciindu-l după ce a lucrat cu el în 2009, la filmul "Public Enemies". Totuşi, victoria lui Bale nu este una oficială, iar cursa este cu atât mai incitantă cu cât ştim de luni bune ce adversar greu are. Cel mai greu: nimeni altul decât Robert De Niro, care a anunţat acum ceva timp că lucrează la un film despre Enzo Ferrari. Iar lupta din culise e cu siguranţă una acerbă - având în vedere că De Niro este, de asemenea, un apropiat al lui Mann, el fiind şi unul dintre producătorii peliculei "Public Enemies".

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG