Cel mai bine îmbrăcate la Globurile de Aur? Ele sunt pariurile criticilor!

Duminica viitoare se va da startul sezonului premiilor la Hollywood, începând cu gala Globurilor de Aur și încheind în martie cu mult doritele Premii Oscar.

Cum mai au doar două zile la dispoziție pentru a-și pregăti ținuta de covor roșu, vedetele nominalizate la aceasta ediție a Globurilor, și nu numai, se află acum în verva pregătirilor.

Iar criticii de modă de-abia așteaptă să fie surprinși plăcut sau, de ce nu, și neplăcut de aparițiile numelor mari de la Hollywood, precum Emma Stone, Natalie Portman, Drew Barrymore, Viola Davis, Goldie Hawn, Anna Kendrick, Nicole Kidman, Brie Larson, Mandy Moore, Amy Schumer sau Sofia Vergara.

Noi intrăm în jocul presupunerilor și le menționăm aici pe cele de la care ne așteptăm să domine covorul roșu cu aparițiile lor reușite.

attends The 22nd Annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on December 11, 2016 in Santa Monica, California.
Emma Stone

Emma Stone

Actrița nominalizată pentru rolul din musicalul „La La Land“ aproape că n-a dat niciodată greș la vreun eveniment de asemenea amploare. La gala Critics’ Choice Awards, frumoasa roșcată a strălucit în această creație glamouroasă, dar deopotrivă sexy, semnată Roland Mouret.

attends the 28th Annual Palm Springs International Film Festival Film Awards Gala at the Palm Springs Convention Center on January 2, 2017 in Palm Springs, California.
Natalie, la Palm Springs Film Festival

Natalie Portman

Vedeta cu cele mai mari șanse la trofeul pentru cea mai bună actriță este fidelă creațiilor Dior, Natalie fiind chiar imaginea brandului francez de lux, iar rochia pe care o va alege la Golden Globes va fi cu siguranță foarte șic, chiar dacă va fi una pentru viitoare mămici.

attends the 2016 New York Film Critics Circle Awards on January 3, 2017 in New York City.
Michelle la New York Film Awards

Michelle Williams

Michelle Williams este o altă actriță care nu dezamăgește, de obicei, pe covorul roșu. Editorii de fashion se așteaptă ca actrița din Manchester by The Sea să poarte, duminică, o creație Louis Vuitton.

PALM SPRINGS, CA - JANUARY 02: Actress Amy Adams attends the 28th Annual Palm Springs International Film Festival Film Awards Gala at the Palm Springs Convention Center on January 2, 2017 in Palm Springs, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images )
Amy Adams la Palm Springs Film Festival

Amy Adams

Actrița din Arrival este o adeptă a rochiilor sirenă, în stilul old Hollywood, în aparițiile sale de covor roșu. Și anul acesta ne așteptăm să adopte același stil, cu o ținută aleasă, cel mai probabil, dintr-o colecție Versace.

SANTA MONICA, CA - DECEMBER 11: Actress Viola Davis, winner of Best Supporting Actress for 'Fences', poses in the press room during The 22nd Annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on December 11, 2016 in Santa Monica, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Viola Davis la Critics’ Choice Awards

Viola Davis

Actrița din Fences va aduce nu doar stil pe covorul roșu, ci și culoare, vedeta fiind recunoscută pentru alegerile ei vibrante. La gala Critics’ Choice Awards, Viola a fost una dintre preferatele criticilor, în rochia ei Michael Kors de culoarea mentei.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA