Cine rămâne la TVR: Ramona Bădescu, Andreea Marin sau Iuliana Tudor?

7 februarie, 2014
1512383 800682476624045 2050047485 n jpeg

Emisiunea „Duminica în familie“, al cărei concept a fost iniţial al Antenei 1, nu a avut succesul scontat în programul televiziunii publice. Iar “Preţuieşte viaţa” şi “O dată-n viaţă” au înregistrat audienţe sub aşteptări.

Emisiunea „Duminica în familie“, al cărei concept a fost iniţial al Antenei 1, nu a supravieţuit decât câteva luni în programul televiziunii publice. Iar “Preţuieşte viaţa” şi “O dată-n viaţă” au înregistrat audienţe sub aşteptări.

image

Deşi părea că prezenţa Ramonei Bădescu va garanta succesul emisiunii, după doar un sezon „Duminica în familie“ a dispărut din grila TVR, din cauza slabei audienţe.

image

Şi, din câte se pare, postul public de televiziune nu i-a făcut o altă ofertă Ramonei, numele ei nefiind trecut în grila de primăvară a postului TVR 1.

În ceea ce o priveşte pe „zâna surprizelor“”, Andreea Marin rămâne prezentatoarea emisiunii „Preţuieşte viaţa“ pentru încă un sezon, iar Iuliana Tudor revine pe tronsonul obişnuit, de vineri seara, show-ul “O dată-n viaţă” înregistrând audienţe mai slabe joia.

Foto: paginile oficialeRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg