Claire Danes a slăbit în timp record, la doar trei luni după ce a născut!

5 decembrie, 2018
3 claire danes profimedia 0400459135 jpg jpeg

Pe 27 august, actriţa de 39 de ani îi dădea naştere celui de-al doilea ei fiu şi-al soţului Hugh Dancy, un băieţel al cărui nume nu a fost făcut, încă, public. 

Ei bine, au trecut trei luni de la fericitul eveniment şi actriţa afişeează deja o siluetă de invidiat, iar acest lucru a putut fi observat cu uşurinţă la premiera de ieri a filmului Mary Queen of Scots, care a avut loc la New York.

Soţia actorului britanic Hugh Dancy (43) a arătat ca înainte de a rămâne însărcinată, evidenţiindu-şi silueta într-o salopetă neagră, cu decolteu amplu şi mulată în zona abdomenului.

image

Claire i-a dat naştere primului ei fiu, Cyrus, în anul 2012, la trei ani după ce s-a căsătorit cu Hugh. cei doi s-au cunoscut şi s-au îndrăgostit în anul 2007, când au jucat împreună în filmul Evening.

image

Câte s-au schimbat în viaţa lui Claire din anul 1996, atunci când actriţa devenea faimoasă cu rolul Julietei, la doar 16 ani, în filmul în care Romeo era jucat de Leonardo DiCaprio!

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG