Gabi Bădălău, acuzații noi la adresa Claudiei Pătrășcanu: “Nu îi înțeleg răutatea"

13 mai, 2022
claudia25 jpg

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău încearcă de trei ani să divorțeze și să ajungă la o înțelegere, dar războiul e departe de a se temina. Acum, omul de afaceri își pune la zid fosta soție și vine cu alte acuzații.

"A angajat o firmă de detectivi, dar instanța a respins această probă. Am avut această investigație din partea detectivilor, dar concluzia lor, în urma investigării, era că fumez narghilea, că iau masa la restaurantele de pe Șoseaua Nordului și că m-au văzut că beau și că mă urc la volan și că sunt un pericol pentru copiii mei. Eu nu înțeleg de ce naibii nu se potolește, de ce nu încercăm să avem o relație civilizată și umană și de ce nu putem să fim doi părinți responsabili pentru copii. Îi cer Claudiei, prin intermediul dumneavoastră, să încerce să ne liniștim, să fie mai umană, să fie mamă și să încercăm să avem naibii o relație sănătoasă pentru copii”, a mărturisit Gabi Bădălău la  Antena Stars.

claudia23 jpg

Omul de afaceri spune că artista a chemat Poliția și în ziua când sora lui se căsătorea, pentru un motiv banal.

“Nu îi înțeleg răutatea. Îmi face plângeri zilnic sau săptămânal, inclusiv duminică, când am avut un eveniment în familie, a sunat la 112 pentru o prostie, sunt obișnuit cu plângerile Claudiei. Era ora 18 că nu duc copiii acasă, cu toate că aveam un acord să duc copiii luni”, a mai spus Gabi Bădălău la „Xtra Night Show”.Recente pe Ok! Magazine

profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg