Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au o relaţie mai bună de dragul copiilor: "Suntem pe drumul cel bun"

12 mai, 2020
4 claudia patrscanu si copiii jpg jpeg

Claudia Pătrăşcanu face declaraţii despre relaţia pe care o are în prezent cu soţul ei. Sunt în divorţ, dar se pare că apele s-au mai liniştit, totul de dragul copiilor. 

Claudia Pătrăşcanu surprindea acum câteva luni când dezvăluia public că nu are o relaţie bună cu tatăl copiilor săi, ba chiar că sunt în divorţ, unul care pare că nu se termină prea curând. Artista îi luase pe micuţi şi locuiau la Constanţa, la bunici. Şi acum, în plină pandemie, se află acolo. 

Artista a reuşit să surprindă din nou acum, când a anunţat că se înţelege mai bine cu Gabi Bădălău, ba chiar se împacă, au o relaţie decentă, ca doi părinţi, pentru cei doi băieţi ai lor.

"La mine au venit anul acesta toate şi a trebuit să lucrez cu mine foarte mult. Am fost cu copiii, nu singură. Eu dacă îi am pe băieţi, am totul. Abia acum tot universul se învârte în jurul meu şi al copiilor. Dacă înainte se învârtea în jurul fostului soţ şi a familiei, acum e altfel. Am înteles că trebuie să mă iubesc mai mult. Am învătat, am studiat. Am uitat de existenţa mea şi am pus alte lucruri pe primul loc, dar uitasem să mă iubesc pe mine. Au fost la tatăl lor de Paşte. Anul acesta de Crăciun, vor fi cu mine.

Majoritatea timpului îl petrecem împreună. Suntem pe un drum bun. Cred că s-au mai liniştit apele şi ne-a mai luminat Dumnezeu mintea şi mergem mai departe în instanţă. Ne urmăm cursul vieţii. Îmi doresc să fie bine şi să fim doi părinţi maturi, să ne putem creşte împreună copiii şi să nu simtă despărţirea noastră", a spus Claudia la Antena Stars. 

Acum câteva luni, Claudia Pătrăşcanu a dezvăluit că primeşte pensie alimentară de la Gabi Bădălău, dar că banii nu sunt mulţi. Pensia ar valora cât salariul minim pe economie. 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg