Claudia Pavel (Cream) contracarează elegant acuzaţiile familiei fostului ei logodnic

27 octombrie, 2015
Claudia Pavel Cream Privilege jpeg

În vâltoarea iscată de fratele fostului ei partener de viaţă, artista a găsit un mod de a răspunde.

image

Pe vremea când era plecată în America, Claudia Pavel a trăit o poveste de dragoste cu un fost baschetbalist, pe nume Jeremy Lewis, relaţie care ar fi trebuit să se concretizeze la altar şi în urma căruia s-a născut un băieţel frumos, pe nume Noah (3).

În urmă cu câteva luni, americanul a dispărut subit din viaţa cântăreţei, semn că lucrurile nu mergeau în direcţia care trebuia, dar fratele lui, Jonathan, a avut grijă să stârnească furtuna împotriva Claudiei, după ce aceasta a rămas cu copilul lor, Noah.

image

Claudia a ales să nu comenteze public acuzaţiile familiei Lewis la adresa ei şi speră să rezolve toate aceste lucruri pe cale legală. Cert e că a ales să se concentreze pe creşterea micuţului ei, Noah, şi pe cariera sa muzicală.

Rezultatul muncii sale s-a văzut ieri, când a lansat la „’Neaţa, cu Răzvan şi Dani“ un nou single, „Privilege“, realizat în Suedia, în colaborare cu aceeaşi echipă care lucrează cu Céline Dion, dar cu care şi Claudia a colaborat pentru hitul „Don’t Miss Missing You“.

În „Privilege“, Claudia spune povestea unei fete care este dispusă să sufere pentru a avea doar o clipă de iubire cu bărbatul care a cucerit-o. Cu toate că sound-ul pop al piesei dă senzaţia unei poveşti de dragoste cu final fericit, Claudia cântă despre o iubire aproape imposibilă şi apăsătoare.

Să fie oare acesta un răspuns pentru Jeremy? Ei bine, artista are şi un răspuns pentru asta: „Eram în căutarea unui single care să mă reprezinte şi de aceea am ales să colaborez din nou cu producătorii albumului meu Wrong Girl for That. Şi alături de ei s-a născut această piesă superbă, care este despre dragoste – iar eu cred în dragoste în toate formele ei“, dezvăluie Claudia despre cel mai recent single al său. „Până la urmă, dragostea este un privilegiu“, adaugă ea. Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg