Claudiu Bleonţ duce în spate un campion olimpic!

6 martie, 2012
img 6195 jpeg

În spectacolul de teatru “Amedeu sau scapi de el cu greu”, Marius Urzică l-a învăţat pe Claudiu Bleonţ câteva elemente de gimnastică.

În spectacolul de teatru “Amedeu sau scapi de el cu greu”, Marius Urzică l-a învăţat pe Claudiu Bleonţ câteva elemente de gimnastică.

image

Nadine, Claudiu Bleonţ şi Marius Urzică se pregătesc să joace la Bucureşti piesa de teatru “Amedeu sau scapi de el cu greu” , de Eugene Ionesco, în regia Andrei Negulescu. După ce s-au bucurat de succes la Tulcea şi la Bacău, actorii din distribuţia cunoscutului spectacol au deja emoţii pentru premiera de la Bucureşti, care va avea loc pe 8 şi 9 martie, la Centrul Cultural pentru Unesco "Nicolae Balcescu", iar pe 14 martie, la Teatrul Naţional de Operetă “Ion Dacian”. Coregrafia realizată de Izabela Bostan şi costumele purtate de Claudiu Bleonţ şi de Nadine fac deliciul publicului. Bleonţ îşi arată bustul bine lucrat la sală, iar Nadine apare pe scenă cu două codiţe. O întreagă nebunie, “condimentată” cu prezenţa lui Marius Urzică, care este la un moment dat cărat în spinare de Claudiu Bleonţ!

“Marius m-a învăţat cum să fac prizele în mâini şi cum să-l car în spinare! Trebuie să veniţi să vedeţi piesa. Este cu adevărat de excepţie!”, spune Claudiu. Nadine este soţia lui Claudiu Bleonţ în “Amedeu sau scapi de el cu greu”. Claudiu Bleonţ joacă rolul lui Amedeu, un scriitor căsătorit de 15 ani cu Madeleine. Marius Urzică este iubirea moartă dintre Amedeu şi Madeleine.

Puteţi gasi informaţii despre “Amedeu sau scapi de el cu greu” , de Eugene Ionesco, şi pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/groups/331989770157625/Recente pe Ok! Magazine

masuta jpg
antonescu
caprio
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
machiaj
brad pitt
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
ben  jennifer 3 jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg