Codin Maticiuc va fi din nou tătic: "Copilul numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea"

12 august, 2022

Venirea pe lume a fiicei sale pare să-l fi cuminţit pe fostul "băiat de Dorobanţi", care acum va avea al doilea copil tot cu Ana Pandeli.

298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg

De când s-a născut Smaranda, frumoasa lui fetiţă pe care a botezat-o cu numele mamei lui, Codin Maticiuc s-a făcut băiat de casă, din fost "băiat de Dorobanţi". Nimeni n-ar fi crezut că el va întâlni fata care să-l cuminţească. Dar iată că Ana Pandeli (sau poate chiar Smaranda!) a reuşit ceea ce n-au reuşit nenumăratele lui cuceriri, mai mult sau mai puţin mondene.

Iar Codin nu doar că a devenit mai responsabil - ceea ce, oricum, s-a întâmplat de când a început povestea sa cu Spitale Publice din Bani Privaţi, dar şi de când şi-a înfiinţat propria companie de producție de film, Watch Me Production, şi a lansat câteva filme pe semnătură proprie - , ci şi familist convins, descoperindu-se pe sine ca tată, aşa cum de altfel îşi şi dorea de mult timp.

Acum, Codin Maticiuc e tatăl unei fetiţe, al unui băiat dintr-o relaţie anterioară, dar şi tatăl vitreg al fiului Anei dintr-o legătură precedentă. Iar ieri tocmai a anunţat că, în curând, în casa lui se va auzi din nou glas de bebeluş, iubita lui fiind din nou însărcinată. 

"Copilul numărul 3", şi-a început el postarea-surpriză, însoţită de o fotografie cu iubita sa şi fiica lor, Smaranda. "Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică", şi-a continuat el mesajul, ştiut fiind faptul că nu scapă nicio ocazie pentru a-şi promova campania umanitară, cu atât mai mult cu cât o veste din plan personal îi conferă o expunere şi mai mare decât de-obicei.

Codin Maticiuc jpg

"Campania noastră continuă, aștept să văd pozele voastre cu indemn la sms, cu tag la Fundatia Metropolis și #mysummerbody și #spitalepublicedinbaniprivati. Vă las o poză la comentarii ca să vedeți cum arată harta noastră acum. Harta celor care deja ați dat sms la 8845 cu textul FACEM și continuați să rămâneți alături. Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta, dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei (n.r., copiii din orfelinatul deschis de familia sa în 2004, dar şi cei bolnavi, internaţi în secţiile renovate prin intermediul fundaţiei sale). Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună!".  

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp