Colecția „Orient Express” by Stephan Pelger, prezentată lângă Trenul Regal

Gara din Mogoșoaia a prins, ieri seară, aura evenimentelor mondene de altădată, sub bagheta creatorului român, care a avut la dispoziție un catwalk de 60 m.

prezentare-stephan-pelger-13
Prezentare de modă în Remiza Mogoşoaia.

Stephan Pelger a prezentat noua colecție toamnă-iarnă 2016/2017, intitulată „Orient Express”, în cadrul unui show-concept fără precedent în România. Modelele au defilat pe peronul celebrului Tren Regal, garat în Remiza Speciala CFR Mogoșoaia, catwalk-ul devenind astfel unul din cele mai mari dintr-o prezentare derulată în țara noastră, având o lungime de 60 de metri.

Ineditul show a reînviat atmosfera sofisticată a călătoriilor cu trenul Orient Express și, completat de colecția în sine, a reprezentat o îmbinare perfectă între clasic și modern.

Peste 400 de persoane au asistat la ineditul fashion show. Printre invitați s-au numărat vedete cunoscute din showbiz precum Andreea Raicu, Laura Cosoi, Ileana Badiu, Andreea Bănică, Carmen Negoiță, Adina Buzatu, Sonia Argint-Ionescu, Tania Budi, Dana Săvuică, Oana Roman, Ilinca Obădescu, Ana Morodan, Patricia Cimpoiașu (Amadeus), Nicolae Voiculeț și Andrei Nourescu.

carmen-negoita-patricia-cimpoiasu-stephan-pelger-show
Patricia Cimpoiaşu (Amadeus) şi Carmen Negoiţă.

Noua linie vestimentară semnată Stephan Pelger excelează prin opulență, materiale fine și tăieturi îndrăznețe.

Sub bagheta creativă a designerului, piesele vestimentare ale colecției au fost realizate folosind materiale precum mătasea naturală, blănuri, voal transparent, brocart opulent, broderie elegantă, completate cu cristale strălucitoare. Stephan Pelger a folosit motivele florale inclusiv ca pictură manuală realizată pe voalurile diafane.

prezentare-stephan-pelger-35

Show-ul pus în scenă exprimă viziunea designerului asupra puterii de-a depăși orice barieră, inclusiv cea dintre plictisitor și îndrăzneț, și a reprezentat o explozie de forme și nuanțe, de la gri și negru până la turquoise și auriu.

Unul din materialele folosite de Stephan Pelger în colecție a fost pictat de artistul Codrin Mircea, acesta realizând și un fotoliu, tapițat din materialele colecției, ce a fost asezat la panoul oficial. Fotoliul, o pereche de pantofi realizați de Mineli tot din materialele colecției, precum și una dintre creațiile noii colecții vestimentare au fost licitate în scop caritabil, suma încasată urmând a fi donata către Habitat for Humanity România, partener al evenimentului.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA