Colegii de generaţie, şocaţi de moartea Mădălinei Manole

14 iulie, 2010

Artiştii colegi de generaţie şi, în aceleaşi timp, apropiaţi ai artistei, au fost şocaţi de vestea morţii acesteia. Contactaţi de Mediafax, mulţi dintre ei nu şi-au putut ascunde surprinderea la aflarea gestului disperat la care a recurs Mădălina Manole.

"Nu am fost prietenă cu Mădălina Manole, am fost doar colege. Dar am admirat-o pentru tenacitatea pe care a avut-o să facă această meserie. Mădălina a avut personalitate şi prin asta a reuşit să meargă mai departe", a declarat Monica Anghel, citată de Mediafax.

"Am avut o relaţie excepţională cu Mădălina Manole. A fost o persoană remarcabilă, caldă, inteligentă şi cu un timbru absolut personal şi special. N-am auzit-o vreodată cântând fals", a spus Horia Moculescu. El a precizat că auzise că Mădălina Manole era bolnavă. "Am auzit că este bolnavă, dar nu ştiam ce are", a spus Horia Moculescu.

"Nu îmi vine să cred. Cred că e cea mai proastă glumă pe care am aflat-o într-o dimineaţă de vară, cea mai proastă glumă a vieţii. Un păcat mai mare decât ăsta, ca la 43 de ani să pleci dintre noi, să laşi în spate un copil, o carieră de succes", a declarat şi Mihai Constantinescu.

" Nu a afişat vreodată tristeţi în comportament. Şi ultima mea întâlnire cu ea, în urmă cu câteva luni, a fost una fericită, era fericită. Venirea copilului a însemnat o binecuvântare. Era o dorinţă pe care o vedea din ce în ce mai irealizabilă. Cu atât pare mai ireal gestul ei. Nu se poate pune problema de inconştienţă în gestul său. Dar cât de gravă era boala, în ce fază terminală ar fi fost boala pe care ar fi avut-o să o determine să recurgă la asemenea gest. Ai dreptul să recurgi o singură dată la acest gest, iar ea l-a făcut", a spus, la rândul lui, Aurelian Temişan.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg