Colin Farrell e din nou singur

18 octombrie, 2010

Actorul se pare că ţine cu tot dinadinsul să rămână printre cuceritorii neîmblânziţi ai Hollywoodului. Deşi nu se teme de însurătoare sau de rolul de tătic, Colin (34) pur şi simplu nu poate rămâne foarte mult într-o relaţie. Weekendul trecut, o sursă apropiată starului a confirmat pentru o revistă americană despărţirea acestuia de iubita lui, Alicja Bachleda (27). Mai mult, separarea s-ar fi produs acum câteva luni – ceea ce-ar explica bârfele despre starul irlandez văzut în ipostaze intime într-un club, în luna septembrie, cu

Actorul se pare că ţine cu tot dinadinsul să rămână printre cuceritorii neîmblânziţi ai Hollywoodului. Deşi nu se teme de însurătoare sau de rolul de tătic, Colin (34) pur şi simplu nu poate rămâne foarte mult într-o relaţie.

Weekendul trecut, o sursă apropiată starului a confirmat pentru o revistă americană despărţirea acestuia de iubita lui, Alicja Bachleda (27). Mai mult, separarea s-ar fi produs acum câteva luni – ceea ce-ar explica bârfele despre starul irlandez văzut în ipostaze intime într-un club, în luna septembrie, cu modelul Agyness Deyn.

Colin şi Alicja au un fiu, pe Henry Tadeusz, de un an – dar venirea pe lume a fiului său n-a fost un semn că Farrell vrea să se aşeze la casa lui. Nu e prima dată când se întâmplă asta: irlandezul mai are un fiu de şapte ani, pe James, cu modelul Kim Bordenave.

Alicja şi Colin s-au cunoscut anul trecut, pe platourile de filmare a peliculei Ondine. El abia ieşise atunci dintr-o relaţie de un an cu scriitoarea britanică Emma Forrest. După ce Alicja a rămas însărcinată, s-a mutat în casa lui de la Hollywood. Actorul n-a comentat despărţirea în vreun fel. O sursă apropiată cuplului a declarat însă pentru revista americană Star: „El ţine foarte mult la Alicja şi la copil, dar vrea să fie un spirit liber. Iar Alicja şi-a dat seama că nu se va căsători niciodată cu ea“. Şi chiar dacă ar fi făcut-o, n-ar fi fost o garanţie că relaţia ar fi durat mai mult. În 2001, Colin a fost căsătorit cu actriţa britanică Amelia Warner timp de... patru luni. Actorul se va implica însă probabil în creşterea fiului său, la fel cum împarte custodia lui James cu mama băiatului, Kim Bordenave.

Foto: Northfoto



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg