Comedia “Din Rusia, cu drag”, la Clubul Ţăranului Român. Câştigă şi tu o invitaţie dublă!

24 noiembrie, 2014

Ajunsă la cea de-a opta reprezentaţie şi bucurându-se de un real succes în rândul publicului, piesa “Din Rusia, cu drag” produsă de Compania de Teatru Ingenuo se va juca din nou, miercuri, 26 noiembrie, ora 19.30

Ajunsă la cea de-a opta reprezentaţie şi bucurându-se de un real succes în rândul publicului, piesa “Din Rusia, cu drag” produsă de Compania de Teatru Ingenuo se va juca din nou, miercuri, 26 noiembrie, ora 19.30, la Clubul Ţăranului Român.

Textul şi regia spectacolului sunt semnate de Geo Vişan, actor ce face parte de altfel şi din distribuţie, alături de Dana Porlogea şi Veronica Pisică.

Piesa prezintă povestea unui cuplu tânăr ce se confruntă cu mari probleme financiare. Rămaşi fără locuri de muncă, Alma, profesoară de franceză, şi Damian, compozitor de jingle-uri publicitare, se află pe punctul de a fi daţi afară din apartamentul în care stau cu chirie. Urmăriţi de ratele şi facturile lunare, cei doi îşi înalţă cu o ultimă fărâmăde speranţă privirea către cer în căutarea unei soluţii. Providenţa are milă şi le trimite salvarea sub forma unei mătuşi foarte bogate din Rusia care vine sa locuiască la ei vreme de o săptămână. Cuvântul „testament” apare curând pe buzele celor doi. Suma vehiculată este una importantă; numai că, exact când toate problemele par a se fi rezolvat, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată.

Piesa “Din Rusia, cu drag” abundă în situaţii comice, punând în acelaşi timp o oglindă virtuală în faţa spectatorului. Răsturnările de situaţie, replicile savuroase şi jocul actoricesc menţin viu amuzamentul publicului pe întreaga durată a spectacolului. (Geo Vişan)

Actor şi cofondator al Companiei de Teatru Ingenuo, Geo Vişan a interpretat de-a lungul vremii peste 90 de roluri atât în piese destinate publicului adult, cât şi în spectacole pentru copii, cea mai îndelungată perioadă petrecând-o pe scena Teatrului Tudor Vianu, din Giurgiu, unde a jucat timp de opt ani.

Biletele pot fi rezervate la adresa rezervari@ingenuo.ro, urmând a fi ridicate în seara evenimentului.

Câştigă şi tu o invitaţie dublă, răspunzând, până miercuri, pe pagina de Facebook a revistei OK!, la întrebarea: Cine este regizorul spectacolului? Câştigătorul va fi ales prin random.org şi făcut public miercuri, 26 noiembrie.Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg