Concert extraordinar CEZAR OUATU, dedicat femeii: POP-OPERA LA CASTEL

15 februarie, 2019
1 le chateau si cezar ouatu 2 jpg jpeg

Cezar Ouatu, interpretul care a fost aplaudat în picioare de Robbie Williams şi Simon Cowell, va susţine un concert extraordinar pe 7 martie 2019, la Bucureşti, pe scena Le Château - Castelul din Inima Capitalei.

Ovaţionat minute în şir de către celebrul producător Simon Cowell şi de nu mai puţin cunoscutul Robbie Williams, în cadrul show-ului de televiziune X Factor UK de anul trecut, Cezar Ouatu pregăteşte pentru luna martie a acestui an un concert extraordinar dedicat femeii şi iubirii.

O adevărată odă închinată doamnelor şi domnişoarelor, un spectacol-concert plin de sensibilitate şi romantism, concertul “POP-OPERA la Castel” este un produs 100 % LIVE, ce transpune vocea cameleonică a lui Cezar Ouatu în cele mai variate stiluri muzicale, de la pop-operă la jazz, operă şi blues, alături de binecunoscutul compozitor şi dirijor ANDREI TUDOR şi orchestra sa.

Concertul extraordinar “POP-OPERA la Castel” este primul dintr-o serie de spectacole realizate de Laura Tatoli în parteneriat cu Cezar Ouatu, producţii care vor aduce pe scena Le Château unii dintre cei mai apreciaţi artişti ai ţării, îmbinând, într-un mod armonios, experienţa eleganţei Castelului din Inima Capitalei cu emoţia şi sensibilitatea muzicii de calitate.

image

 “Sensibilitatea şi căldura pieselor interpretate de Cezar Ouatu şi susţinute de orchestră autentică sunt amplificate în decorul elegant al Castelului din Inima Capitalei, spectatorii fiind introduşi într-o lume strălucitoare, aristocrată şi rafinată, o lume în care stilul romantic abordat de artist îşi găseşte locul perfect.” - Laura Tatoli, Le Château.

Noul concept de orchestră - band fondat şi coordonat de Cezar Ouatu şi alcătuit din cei mai buni instrumentişti din România  - ilustrează cele mai frumoase şi mai apreciate coloane sonore din filme celebre precum ”Cinema Paradiso”, “The Mission” (Nella Fantasia), „The Godfather” (Parla piu piano) sau „Romeo and Juliet” ( A Time for Us). Repertoriul acestui concert este unul ales cu atenţie şi, totodată, familiar publicului larg şi va fi reinterpretat într-o manieră unică, ce poartă amprenta inconfundabilă Cezar Ouatu, un stil ce atinge de fiecare dată sufletul tuturor celor prezenţi la concertele sale.

Un cadou perfect, de suflet, concertul Cezar Ouatu de la Castelul din Inima Bucureştiului din data de 7 martie 2019, dedicat femeii, va fi, cu siguranţă, o experienţă memorabilă.

Biletele pot fi achiziţionate prin intermediul MyTicket.ro,  iaBilet.ro şi la sediul Le Château - Castelul din Inima Capitalei, situat în strada Turturelelor nr. 11, Sectorul 3, Bucureşti. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la telefon 0725.333.333.Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg