Concertul de joi al lui Charles Aznavour se mut─â la Sala Palatului

26 aprilie, 2016
Charles Aznavour jpeg

Artistul francez, care urmeaz─â s─â vin─â la Bucure┼čti joi, pe 28 aprilie, nu va mai concerta la Romexpo, ci la Sala Palatului. Iat─â detaliile.

Charles Aznavour are 90 de ani.

Charles Aznavour se afl─â ├«ntr-un turneu restr├óns, ce se desf─â┼čoar─â ├«n doar c├óteva din capitalele europene ┼či care cuprinde ┼či spectacolul de la Bucure┼čti.

ÔÇ×Evenimentul istoric poart─â numele 'One Night Only' ┼či este o ocazie unic─â de a-l asculta pe Charles Aznavour c├ónt├ónd piesele sale iubite pe scen─â, ├«ntr-un spectacol dedicat publicului s─âu din Rom├óniaÔÇť, afirm─â organizatorii.

Managementul artistului a ├«ndeplinit dorin┼úa publicului rom├ón ┼či a aprobat mutarea concertului la Sala Palatului. Astfel, pe 28 Aprilie, de la ora 20:00, Charles Aznavour va urca din nou, exact dup─â 53 de ani, pe scen─â S─âlii Palatului din Bucure┼čti, biletele p─âstr├óndu-┼či categoriile de pre┼ú.

P├ón─â joi, 21 Aprilie, la fiecare punct de v├ónzare a biletelor, va exista schema cuprizand fiecare bilet relocat, cu sectorul corespunz─âtor, r├ónd ┼či loc pe planul S─âlii Palatului. Au fost respectate categoriile de pre┼ú ale biletelor ├«n repartizarea sectoarelor, respectiv pozi┼úionarea ┼či distan┼ú─â fa┼ú─â de scen─â a celor cinci categorii de bilete de la Romexpo.

├Än foaierul S─âlii Palatului vor exist─â at├ót informa┼úii scrise, c├ót ┼či un birou de informa┼úii ┼či personal specializat pentru a evita problemele privind realocarea concertului.

Pentru orice informaţii suplimentare sunt disponibile adresele de e-mail info.premiumbooking@gmail.com sau pagină oficială de facebook, Premium Booking (www.facebook.com/premiumbooking).

Biletele pentru concertul lui Charles Aznavour pot fi achizi┼úionate online de pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro ┼či www.salapalatului.ro, precum ┼či la Cas─â de Bilete a S─âlii Palatului, magazinele din re┼úeaua Eventim (Vodafone, Orange, DOMO, libr─âriile C─ârture┼čti ┼či Humanitas, hypermarket-ul Carrefour ┼či benzin─âriile OMV ┼či din re┼úeua Bilete.ro (Oficiile Po┼čtale, magazinele InMedio ┼či Germanos).Recente pe Ok! Magazine

profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg